Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Для багатьох людей здається досі, що війна — це швидко, переможно, ефективно. Але ні — це зламані долі, розбите щастя, втрачене дитинство, тортури, спалені міста. У те що Україна вистоїть з моменту нападу окупантів і буде хоробро битися за власну свободу, мало хто вірив у світі. Але факт у тому, що імперські прагнення ворога зруйнувались об могутній щит українського захисту і спротиву. Ми стоїмо, завдячуючи героїзму наших військових та їх жертовності.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ на Схід продукти харчування, м'ясні консерви та смаколики.

«Оце ж воля Мого Отця, щоб усякий, хто Сина бачить та вірує в Нього, мав вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня.» (від Івана 6:40)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: admin | Дата: 2023-10-12 | Коментарі (0)




У Книзі Псалмів про Господа сказано: «Батько тих, у кого немає батька, і захисник вдів, Бог у святій Своїй оселі». Діти-сироти, які проживають у психоневрологічних інтернатах, мають важку долю. Вони стали вразливими, оскільки їх родичі або батьки відмовились від них. Це несправедливість, яка залишає глибокі шрами на дитячому серці. Однак, незважаючи на це, кожна з цих душ є надзвичайно цінною для Ісуса. Він бачить неповторність кожної дитини-сироти і розуміє їхню потребу в ласці, турботі та захисті. Ісус не залишає таких дітей наодинці з байдужим світом, він стоїть поруч з ними, готовий подарувати їм свою любов і турботу. І ми маємо наслідувати його у цьому.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили в психоневрологічний інтернат для дітей-сиріт (м. Запоріжжя) солодощі і смаколики.

«Господь здійснює праведність і справедливість для всіх пригноблюваних» (Пс.103:6)

Дякуємо нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: admin | Дата: 2023-10-07 | Коментарі (0)




Відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої країни та деокупація тимчасово окупованих територій України, залишаються головним завданням сьогодення. Адже досі у жителів України в пам’яті живуть спогади про ті міста і села, куди ступила нога окупантів і як наслідок, про усі жахіття та злочини проти людяності, які ми могли бачити, коли минулого року ЗСУ звільнили північні регіони, і бачимо сьогодні, коли звільняються міста Сходу. Відкрилась повна правда, що з собою несе окупант: катівні, мародерства, вбивства. На превеликий жаль і досі продовжують переживати трагедію окупації більшість жителі Сходу та Півдня України. Ми, як свідомі українці, на чиїх очах здійснюється геноцид нації, маємо розуміти, що кожен звільнений метр нашої землі від окупантів — це не лише спільна радість для нас всіх, але й значні втрати серед наших мужніх та доблесних військових. Тому, як ніколи, маємо проявити спільність зусиль у підтримці не лише жителів звільнених територій, але й ЗСУ. Пам'ятаймо, що держава основується на внутрішній єдності та силі народу. Разом до Перемоги!

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили на деокуповані території Донецької області продукти харчування, м'ясні консерви, бакалію, солодощі, засоби гігієни, одежу для дітей та дорослих, взуття, іграшки для дітей, тощо.

«Боже Саваоте, вернися ж, споглянь із небес і побач, і відвідай цього виноградника, і охорони його, якого насадила правиця Твоя, і галузку, яку Ти для Себе зміцнив!» (Псалми 80:15-16)

Дякуємо пані Надії Федорів, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: admin | Дата: 2023-10-05 | Коментарі (0)




Як здавна, так і в наш час Україна оберігається сміливими і мужніми людьми. Сьогодні ми з особливою шаною святкуємо День Захисника України і висловлюємо глибоку повагу і вдячність нашим військовим за їхній нескінченний героїзм, гострий розум, відвагу та силу духу. Українські захисники — це броня і опора нашої держави. Вони, як справжні хоробрі лицарі, стоять на передовій і дають нам приклад невичерпної волі до перемоги, непохитної віри в справедливість і беззаперечної любові до Батьківщини. Сьогоднішній день — прекрасна нагода сказати слова подяки всім, хто стоїть на варті нашої свободи та незалежності. Нехай ці герої завжди відчувають підтримку та молитви наших сердець. Кожен з нас має бути опорою для них, допомагаючи матеріально та морально, а також вшановуючи пам'ять загиблих захисників, чия жертва не буде змарнована...

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили на різні напрямки для ЗСУ продукти харчування, м'ясні консерви, засоби гігієни, тощо.

«А я буду співати про силу Твою, буду радісно вранці хвалити Твою милість, бо для мене Ти був в день недолі моєї твердинею й захистом!» (Псалом 59:16).

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, Jeff Boyum, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 122 | Додав: admin | Дата: 2023-10-01 | Коментарі (0)




Підтримка поранених солдат ВСУ є вкрай важливою і актуальною як ніколи. Фізичне і психологічне відновлення після травм, отриманих від артилерійських снарядів та ворожих куль, вимагає багато часу, ресурсів і зусиль, як з боку самого пораненого, так і з боку медперсоналу. В зв’язку з цим роль будь-якої підтримки в цьому довгому та кропіткому процесі не може бути недооціненою. Повернення до нормального життя після отримання серйозних пошкоджень може бути надзвичайно складним, тому не тільки матеріальна, а ще й молитовна підтримка має особливе значення — щоб Господь допоміг важкопораненим військовим відновити своє фізичне та психічне здоров'я.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали Ємільчинській лікарні (Житомирська область) медичні засоби та вироби, санітарно-гігієнічні засоби, постіль, та одяг.

«І дав Ти мені щит спасіння Свого, а правиця Твоя підпирає мене, і чинить великим мене Твоя поміч. Ти чиниш широким мій крок підо мною, і стопи мої не спіткнуться» (Псалом 18:35-36).

Дякуємо Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 92 | Додав: admin | Дата: 2023-09-28 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 33 34 »