Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Ворог не полишає надії зламати Україну, але у нас є найважливіше — мотивація. Ми будемо боротися до останнього — або до перемоги, або поки є сили відбивати атаки агресора. Ми наповнені жагою волі, надією і рішучістю, і ми віримо, що наша держава зможе подолати всі виклики, що виникають перед нею з самого початку їі існування. Ми пишаємось героями із ЗСУ, які віддано служать нашій Батьківщині і цілодобово захищають її територіальну цілісність. Незалежно від того, як довго триватиме війна, одне залишиться незмінним — ми будемо боротися, скільки вистачить сил і снаги. Сьогодні перед нашою державою, нацією, військом стоїть надзавдання: відстояти українську землю та правдиву історію, яку колись вкрали підступно та безсоромно. Кожен українець мав би сьогодні молити Господа, щоб нам нарешті перемогти у цій визвольній війні...

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали ЗСУ продукти харчування, м’ясні консерви, рис та необхідні засоби гігієни.

«Жодна зброя, що зроблена буде на тебе, не матиме успіху, і кожнісінького язика, який стане з тобою до суду, осудиш. Це спадщина Господніх рабів, а їхнє оправдання від Мене, говорить Господь!» (Ісая 54:17)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 126 | Додав: admin | Дата: 2023-09-26 | Коментарі (0)




Життя та здоров'я є безцінними для кожної людини. Однак, українські військові добровільно ризикують ними кожен день, щоб захистити мирних жителів нашої країни. Вони щодня стають на перешкоді ворогу та виконують свій обов'язок з великою мужністю та самовідданістю. Саме тому ЗСУ — справжні герої, які служать народу, знають ціну миру та безпеки і готові віддати все, що мають — душевний спокій, здоров'я та життя. Не менш самовіддано та жертовно сьогодні працюють і лікарі з усім медперсоналом. Бо від їх зусиль залежить стільки життів людей, завдяки яким ми можемо вільно дихати і спокійно спати. Це дуже важка і відповідальна місія, але Господь направляє руки лікарів і вони щодня рятують величезну кількість наших воїнів на своєму полі бою.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали Житомирській обласній клінічній лікарні для поранених солдат розхідний медичний матеріал, дезінфікуючі засоби, тощо.

«Оце ж воля Мого Отця, щоб усякий, хто Сина бачить та вірує в Нього, мав вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня.» (Вiд Iвана 6:40)

Дякуємо Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 102 | Додав: admin | Дата: 2023-09-23 | Коментарі (0)




Роль родини в житті кожної людини значна, а для військових вона стає ще більш вагомою. Родина є надійним тилом для них, місцем, куди завжди можна повернутися. Вона дає сили, надихає, допомагає підтримати моральний дух у тяжкі часи. Родичі та близькі люди, що очікують вдома, часто стають останньою лінією оборони, допомагаючи військовому не тільки фізично, але і морально. У складні моменти, коли військовий відчуває самотність та відчай, думка про тих, хто чекає на нього, може стати справжньою опорою.

Також не можна забувати про значення родини в пост-службовому періоді. Повернення до суспільного життя після війни — це великий стрес, важка адаптація. І тут важливу роль теж відіграє родина, що може допомогти військовому повернутися до «нормального» життя і почати все спочатку.

Суспільство в свою чергу також може долучитися до поняття «родини» в християнському значенні цього слова — в значенні добротворення, прояву взаємопідтримки та організації стабільного волонтерського тилу.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали ЗСУ на Східний напрямок продукти харчування, м'ясні консерви, рис, солодощі і засоби гігієни.

«Вони відповіли: «Віруйте в Господа Ісуса, і ви будете врятовані, ви і ваша родина». (Дії 16:31).

Дякуємо голові фундації Надії Федорів, Lee Scheumann, Volodymyr Dyba, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 100 | Додав: admin | Дата: 2023-09-20 | Коментарі (0)




Український народ не втомлюється висловлювати безмежну вдячність героям, які щоденно ризикують своїм життям для захисту нашої Батьківщини. Кожен день люди моляться за їх безпеку і перемогу над ворогом. Саме ЗСУ є нашим, інколи невидимим щитом, який захищає Україну від небезпеки та агресії. Відданість справі та мужність героїв — приклад відваги для всього українського народу. Наша країна за часи свого існування неодноразово стикалася з великими випробуваннями, але саме завдяки справжнім синам нації, ми досі стоїмо на своїй землі.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали ЗСУ продукти харчування, відправили продукти харчування, м"ясні консерви, крупи, солодощі, тощо.

«Не втомлюйся, роблячи добро, бо свого часу ми пожнемо врожай, якщо не здамося». (Галатам 6:9)

Дякуємо голові фундації Надії Федорів, Jeff Boyum, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 149 | Додав: admin | Дата: 2023-09-14 | Коментарі (0)




Підрив Каховської дамби в Україні був неймовірно страшною техногенною катастрофою, яка призвела до жахливих наслідків та залишила без домівки безліч людей. Ворог, діючи підло і жорстоко, намагався завдати максимальної шкоди країні та її мешканцям. Однак, незважаючи на всі труднощі, які поставив перед Україною загарбник, вона досі демонструє свою непохитність і національне єднання. Українська нація відповідає на виклик, об’єднується в боротьбі з труднощами та спрямовує всі можливі сили на відновлення постраждалих районів. Завдяки відвазі і рішучості українського народу, ніяка катастрофа не зламає нашої жаги до свободи.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали на Херсонський напрямок людям, що потерпають від ворожих нападів та підриву дамби, продукти харчування, крупи, м'ясні консерви, солодощі, ковдри, подушки, одежу, взуття, засоби гігієни.

«Нічого не робіть з суперництва або чванливості,але в покірності шануйте один одного вищим за себе». (Филип"янам 2;3)

Дякуємо голові фундації пані Надії Федорів, професору, доктору Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 115 | Додав: admin | Дата: 2023-09-12 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 33 34 »