Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Лютий » 22



Під час війни не забуваємо дбати і про найбільш незахищені категорії. Діти-сироти — ті, що втратили батьків під час бойових дій, або по якійсь іншій причині, мріють про турботу і захист, які є невід‘ємною частиною щасливого дитинства. Наш Різдвяний Експрес за час своєї місії допоміг багатьом діткам відчути, що про них дбають і намагаються забезпечити всім необхідним. Звісно, любов матері і батька речами не замінити, але в нашій змозі підтримати їх молитвами та теплом сердець.

Команда центру "ЛОГОС", волонтери храму Преображення Господнього відправили до Павлоградського дитячого сиротинцю продукти харчування для малюків, гігієнічні засоби, одежу, взуття, миючі засоби, тощо.

«Ти ж, мій сину, зміцнюйся у благодаті, що в Христі Ісусі. А що ти чув від мене при багатьох свідках, те передай вірним людям, які будуть здібні інших теж навчити. Отож, перенось труди й ти, як добрий воїн Христа Ісуса» (Тим 2, 1-3).

Дякуємо Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, а також нашим партнерам та друзям Lee Scheumann за підтримку і допомогу.

Продовжуємо гуманітарну місію #допомогазарадижиття

Все буде Україна! ... Читати далі »

Переглядів: 134 | Додав: admin | Дата: 2023-02-22 | Коментарі (0)