Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Березень » 17



Мешканці села Бобрик (Броварський район) навесні минулого року пережили страшні часи – окупацію російських військ. В одну мить усе змінилось. Відлік часу пішов на хвилини жахіть, трагедій та тортур. Хтось втратив домівку, інші ледь встигли евакуюватись, а когось назавжди зупинила ворожа куля, там, на узбіччі дороги рідного села...

Сьогодні життя села потроху відновлюється, але і досі відлуння окупації не дає можливість більшості людей оговтатися від пережитого та відновитись і фізично і морально. Та час гоїть рани... В цьому людям допомагають небайдужі люди, через яких діє Всеблагий Господь.

Команда центру ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього відправили дітям, які мешкають в селищі, продукти харчування, а дорослим — два буси з одягом і взуттям. Це дуже потрібно людям, що залишилися без даху над головою.

« Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі.» Филип’ян 4: 6-7

Дякуємо: Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, а також нашим партнерам та друзям Lee Scheumann за підтримку і допомогу.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 135 | Додав: admin | Дата: 2023-03-17 | Коментарі (0)