Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Квітень » 10



Центр соціальної підтримки дітей "МОЯ РОДИНА" (м. Павлоград) взяв на себе непросту місію захищати права дітей, які потрапили у складні життєві обставини. Працівники цього інтернату роблять все можливе, щоб покращити життя сиріт, забезпечити їх усім необхідним та вберегти від потрапляння на вулиці. На сьогоднішній день в центрі проживає близько 40 вихованців, а також працює волонтерський центр допомоги біженцям. Таким чином, центр надає притулок найбільш незахищеним категоріям, виконуючи одну з самих почесних місій, яку тільки може поручити нам Господь.

Команда центру ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього, відправили до центру велику кількість одягу, взуття, продуктів харчування, засобів санітарної гігієни та памперсів.

«Давайте - і дасться вам; мірою доброю, натоптаною, струснутою й переповненою вам у подолок дадуть. Бо якою ви мірою міряєте, такою відміряють і вам». (Луки 6: 3 38).

Дякуємо Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, а також нашим партнерам та друзям за підтримку і допомогу.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: admin | Дата: 2023-04-10 | Коментарі (0)