Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Травень » 16



З початком війни мужність, вправність та стійкість українських солдатів здивувала весь світ. Ці хлопці роблять неймовірні речі, витримуючи нелюдські навантаження, та винаходять буквально на ходу нові воєнні хитрощі. Вони творять дива з отриманою від союзників зброєю, водночас дивуючи і ворога, який точно не чекав такого професійного та затятого опору. Але вони теж люди, яких можна поранити чи скалічити. Тому волонтерський фронт активно працює над забезпечення госпіталів ЗСУ усім необхідним та найновішим медичним обладнанням — щоб наші герої швидше поверталися додому здоровими.

Команда центру ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього, відвантажили до лікарень Харкова хірургічні набори, дихальні розхідні матеріали та медичне обладнання.

«Так само Син Чоловічий прийшов не для того, щоб йому служили, але – послужити й дати життя своє на викуп за багатьох» (Матея 20: 28).

Дякуємо Lee Scheumann та Hand in Hand logistics за наданий контейнер з медичним розхідним матеріалом, формами для ДСНС та пакетованим рисом. Саме всі ці небайдужі люди тримають на своїх плечах одну з найважливіших волонтерських структур. Завдяки їм маємо можливість рятувати наших воїнів і повертати їх в стрій, а також надавати допомогу, яка є актуальною та необхідною в важких реаліях війни в Україні.

Також окремо дякуємо пану Аскольду Лозинському за доправлення гуманітарного вантажу з Польші до Украіни.

#допомога заради життя

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 136 | Додав: admin | Дата: 2023-05-16 | Коментарі (0)