Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Травень » 21



Люди завжди йдуть до церкви за допомогою, зціленням і підтримкою. В умовах війни багато наших воїнів позбавлені можливості відвідувати храм і звертатися до священників. Проте це не означає, що вони залишені без духовної опіки. Кожен християнин може щиро молитися за них, щоб усі, хто зараз на фронті, мали таку важливу духовну підтримку, відчуваючи руку Бога на своєму плечі в найважчих боях.

Молитва — потужна сила, яка здатна підтримати кожного, хто потребує захисту та сили. Тому важливо, щоб ми, як спільнота, об'єднувалися в молитві за наших воїнів. Кожен християнин може внести свій внесок у підтримку захисників, звертаючись до Бога з проханням про їхню безпеку, здоров'я і силу духу. Молитва може бути не тільки в церкві, але й у будь-якому місці та в будь-який час. Важливо лише одне — щирість серця та віра в те, що Господь почує й врятує цих відважних героїв.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили великодні пасочки для ЗСУ.

«Якщо прийде на нас зло, — меч покарання, чи моровиця, чи голод, то ми ста­немо перед цим храмом та перед лицем Твоїм, бо ім'я Твоє в цьому храмі, й будемо кликати до Тебе з нашого утиску, — і Ти почуєш, і спасеш» (2 Хр. 20, 9)

Дякуємо ЗУАДК, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 123 | Додав: admin | Дата: 2024-05-21 | Коментарі (0)