Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Червень » 04



Українці щоденно мають не забувати висловлювати свою вдячність янголам-охоронителям — і своїм, і тим, хто стоїть за правим плечем людей, які проходять нелегкі випробування в своєму житті. У цей скрутний час, коли Україна переживає страшні випробування, кожен з них потребує не лише фізичної, а й духовної підтримки. Величезна шана янголам, які є невидимими, але вірними супутниками людства. Вони оберігають кожен крок, даруючи надію навіть у найтемніші часи. Ця метафізична, але справжня сила дає наснаги жити кожен новий день. Саме вона наповнює втомлене серце сяючим теплом Божої ласки, яка підтримує своїх дітей у непроглядній темряві цього жорстокого світу. А щира вдячність Йому та жива віра в серці створюють той могутній щит, який допомагає зберегти життя та розум.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили в Новоборівський психоневрологічний чоловічий інтернат: чоловічий одяг, взуття, постільна білизна, рукавички, миючі засоби для покриття, дезінфектори, антисептики, памперси для дорослих, тощо.

«Отже, признавайтесь один перед одним у своїх прогріхах, і моліться один за одного, щоб вам уздоровитись. Бо дуже могутня ревна молитва праведного!» (Якова 5:16)

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Allied Services in Scranton, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 117 | Додав: admin | Дата: 2024-06-04 | Коментарі (0)