Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




10:54
Багато людей вибрало загинути, хоча вони й були мирськими людьми, заради того, щоб не мучили або не вбивали інших

Паїсій Святогорець колись сказав: «Багато людей вибрало загинути, хоча вони й були мирськими людьми, заради того, щоб не мучили або не вбивали інших. Цим вони врятували багатьох. Таким чином, завдяки декільком героям, ми вижили як народ». В цій фразі відображено безмежну жертовність та визначення поняття «героїзм» з точки зору вищої моральної доблесті.

Історія повторюється: як колись, так і тепер, звичайні українці проявляють неймовірний опір і незламність духу. Незалежно від того, військові, добровольці, медики, волонтери чи прості громадяни — кожен по-своєму вносить важливий вклад у захист України. Ми теж не маємо права бути байдужими, адже саме народ є тим стовпом, на який спирається вільна й незалежна держава. Підтримка, що ми пропонуємо, хоча й може здатися незначною на фоні героїчних жертв, але теж є важливою, адже вона виражає нашу згуртованість та визнання того, що кожен з нас є частиною єдиної і неподільної України.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили через Благодійний фонд «Фонд Добрі справи»: бинти, медичні халати, маски, комплекти катетерів, хірургічні набори, нестерільне ЗІЗ, догляд за ранами, урологічні прокладки, предмети особистої гігієни, дезінфектори, шприци для воїнів ЗСУ та цивільного населення в мобільний госпіталь та в Київську міську клінічну лікарню N6.

«Входьте вузькими дверима, бо просторі ті двері й розлога та дорога, що веде на погибель, і багато нею ходять. Але тісні ті двері й вузька та дорога, що веде до життя, і мало таких, що її знаходять.» (Вiд Матея 7:13-14)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 61 | Додав: admin | Теги: щоб не мучили або не вбивали інших, хоча вони й були мирськими людьми, Багато людей вибрало загинути, заради того | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar