Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




15:08
Якщо тобі нав’язали війну – ти повинен забути про милосердя

"Якщо тобі нав’язали війну – ти повинен забути про милосердя". Справді, перемогти ворога можна тільки зброєю і силою духу. Війна у своїй смертельній жорстокості не має меж. Тому служителі та волонтери центру реабілітації і соціальної допомоги "Логос" продовжують свою роботу на фронті допомоги потребуючим.

Цього тижня нашим відважним воїнам на передову відправили предмети гігієни, аптечки, індивідуальні набори медикаментів, чай, каву, солодощі. Також медикаменти та аптечки отримали бійці нашої місцевої територіальної оборони.

Було сформовано продуктові набори для родин із дітьми, які постраждали від дій російських окупантів, на жаль, їх дім там, де зараз точаться запеклі бої; для інвалідів, а також сімей, які перебувають в інших складних життєвих обставинах. Усі ці кроки стали можливими завдяки нашим друзям, меценатам і волонтерам : дякуємо о.Мирону Миронюку (м.Скрентон, США) за надані медикаменти, волонтерам Bogdan Ilnytskyiта Kik Remigiusz ( Польща) за продукти харчування, одяг, предмети гігієни, побутову хімію тощо.

"Хай оживає істина стара: Людина починається з добра!» Разом до ПЕРЕМОГИ! Все буде Україна! 

 

Переглядів: 171 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar