Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




15:10
Невеличке село Гута Межигірська на півночі Київщини

119-й день війни…

Невеличке село Гута Межигірська на півночі Київщини… Там у затишних оселях пансіонату для літніх людей «Гута Грін» проживало 55 мешканців. З початком боїв стареньких, хворих людей довелось евакуйовувати буквально під обстрілами. Під час одного з «прильотів» міною було вщент знищено верхній поверх однієї з будівель, розбиті вікна, зруйновані кімнати.

Зараз літні люди повернулися до свого звичного способу життя, на жаль, не всі…

Центр реабілітації і соціальної допомоги «Логос» у тісній співпраці з ЗУАДк продовжують виконувати свою гуманітарну місію.

До пансіонату було спрямовано необхідний вантаж: спеціалізовані ліжка, портативні туалети, ролатори, інвалідні візки, ходунки, урологічні судна, памперси, взуття, перев’язочний матеріал, предмети гігієни. Серце крається від одної думки про те, що доводиться переживати стареньким, тому сподіваємось, що наша допомога хоч трохи полегшить їх життя під час війни.

Завдячуючи нашим партнерам із ЗУАДк, продовжуємо дбати про найбільш вразливі категорії людей. Пам’ятаймо- кожен з нас може допомогти нужденним у своєму будинку, дворі чи районі. «Милосердя — воістину велика річ, це дар Господа, який, будучи правильно вжито, уподібнює нас самому Богу, наскільки це взагалі можливо» (Іоанн Златоуст).

Переглядів: 171 | Додав: admin | Теги: Невеличке село Гута Межигірська на | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar