Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




22:25
Сезони міняються один за одним: в повітрі вже подекуди відчувається перший подих весни

Сезони міняються один за одним: в повітрі вже подекуди відчувається перший подих весни. Життя навколо нас щодня змінюється, постійно приносить нові новини та інфоприводи. Але є ті, для кого кожен день – це незмінна боротьба за життя, кого зміни сезонів і новини не відволікають від їх місії. Медики, лікарі, санітари, медсестри — з самого початку повномасштабного вторгнення агресора продовжують робити свою надскладну роботу. Не має значення, де вони перебувають: на передовій, у тимчасових госпітальних пунктах, в окопах під обстрілами, у польових шпиталях під холодним дощем чи снігом, або в лікарнях за лінією фронту. Ці люди добре знають, що життя кожного постраждалого залежить від їх професіоналізму, уважності, невтомної відданості роботі та людяності.

Під час сирен і вибухів, під ризиком обвалу будівель, в невизначеності та хаосі, ці невтомні воїни в білих халатах перев'язують рани, заспокоюють, роблять виснажливі операції. Вони стають першою лінією відступу для солдатів, котрі відважно долають ворога на полях бою, а також для мирних громадян, які опинилися в епіцентрі війни. Медичні працівники не шукають ані слави, ані визнання. Вони просто роблять те, до чого покликав їх Господь, з неймовірною силою духу та віддачею. Їхня праця — це невимовний акт героїзму, який часто залишається непоміченим серед заголовків новин та шуму повсякденного життя. Але вони продовжують, тому що знають — для кожного, кого вони змогли врятувати, це є цілий світ, це є все.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили Черкаській обласній лікарні бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, хірургічні набори, нестерільне ЗІЗ, догляд за ранами, урологічні прокладки, памперси, предмети особистої гігієни, дезінфектори, маски, рукавички, шприци, медичні халати.

«Нехай у тебе буде справжня любов до Бога, і Бог тобі все дасть. Ти не повинен використовувати те, що маєш, лише для себе одного; потрібно допомагати і тим людям, які живуть поруч з тобою ». (Святий Спиридон)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 89 | Додав: admin | Теги: Сезони міняються один за одним: в п | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar