Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Січень » 01



Сьогодні перший день Нового року, який знову не став відпочинком для героїв ЗСУ. Наші захисники залишаються на передовій, без тепла і затишку домівок, не обіймаючи в цей час своїх рідних. Вони стоять на сторожі миру, виконуючи свій обов'язок — збивають ракети і дрони, відбивають ворожі орди від наших позицій, віддають свої сили, щоб зберегти Україну вільною. У ці святкові дні ми повинні пам'ятати про тих, хто без вагань жертвує своїм життям заради нас із вами, заради миру у нашій державі. Ціна їх витривалості — це можливість для нас жити, працювати і вірити у світле майбутнє України.

Ми маємо залишатися єдиними і міцними, працювати активно для досягнення Перемоги, незважаючи на власні перепони та проблеми. Сьогодні, коли ЗСУ стоять пліч-о-пліч проти ворога, наш обов'язок — підтримувати їх всіма можливими способами та вкладатися у побудову безпечної і процвітаючої країни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили на східні напрямки для ЗСУ продукти харчування, крупи, м'ясні консерви, макарони.

«Коли я говорю мовами людськими й ангольськими, та любові не маю, то став я як мідь та дзвінка або бубон гудячий! І коли маю дара пророкувати, і знаю всі таємниці й усе знання, і коли маю всю віру, щоб навіть гори переставляти, та любові не маю, то я ніщо!» (1-ше Коринфянам 13:1-2)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 87 | Додав: admin | Дата: 2024-01-01 | Коментарі (0)