Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




13:32
Сьогодні перший день Нового року, який знову не став відпочинком для героїв ЗСУ

Сьогодні перший день Нового року, який знову не став відпочинком для героїв ЗСУ. Наші захисники залишаються на передовій, без тепла і затишку домівок, не обіймаючи в цей час своїх рідних. Вони стоять на сторожі миру, виконуючи свій обов'язок — збивають ракети і дрони, відбивають ворожі орди від наших позицій, віддають свої сили, щоб зберегти Україну вільною. У ці святкові дні ми повинні пам'ятати про тих, хто без вагань жертвує своїм життям заради нас із вами, заради миру у нашій державі. Ціна їх витривалості — це можливість для нас жити, працювати і вірити у світле майбутнє України.

Ми маємо залишатися єдиними і міцними, працювати активно для досягнення Перемоги, незважаючи на власні перепони та проблеми. Сьогодні, коли ЗСУ стоять пліч-о-пліч проти ворога, наш обов'язок — підтримувати їх всіма можливими способами та вкладатися у побудову безпечної і процвітаючої країни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили на східні напрямки для ЗСУ продукти харчування, крупи, м'ясні консерви, макарони.

«Коли я говорю мовами людськими й ангольськими, та любові не маю, то став я як мідь та дзвінка або бубон гудячий! І коли маю дара пророкувати, і знаю всі таємниці й усе знання, і коли маю всю віру, щоб навіть гори переставляти, та любові не маю, то я ніщо!» (1-ше Коринфянам 13:1-2)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

Переглядів: 88 | Додав: admin | Теги: Сьогодні перший день Нового року, який знову не став відпочинком для | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar