Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Лютий » 15



Незважаючи на війну, в Україні продовжують народжуватися нові життя. Кожна дитина, що приходить у цей світ у такий непростий час, є символом непохитної віри у світле майбутнє нашої країни. Ці діти — нове покоління, яке виросте у світі, де Україна вже буде вільною від агресора-сусіда. Вони будуть пам'ятати визвольну війну, яка об'єднала наш народ, і з гордістю дивитимуться на своїх батьків, які захищали свою землю та їі майбутнє.

Ці маленькі українці будуть виховані на любові до своєї країни, на повазі до історії та на знанні того, що воля та незалежність — це те, за що покоління їхніх предків платили найвищу ціну. Вони виростуть сильними, мудрими, не забудуть про трагічні сторінки своєї історії, але разом із тим будуть дивитися вперед з надією та вірою. Саме вони будуть жити в мирній, суверенній та процвітаючій Україні, яку ми разом зараз творимо.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили в пологовий будинок м.Київ допомогу для немовлят — памперси та розхідні медичні засоби.

«Не сумнівайтеся в Провидінні Господньому. Воно виростило ваш врожай, воно й дасть час зібрати його.» (св. Жан-Марі Віанней)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 84 | Додав: admin | Дата: 2024-02-15 | Коментарі (0)