Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Лютий » 18



Відвага та мужність жителів Херсонщини, які боролись з ворогом на протязі восьмимісячної окупації, назавжди залишаться у наших серцях як символ непохитної віри та любові до України. Незважаючи на загрозу власному життю, ці незламні люди не лише зберігали в серці надію, але й з кожним днем демонстрували неймовірну силу духу, протистоячи окупаційним силам РФ з непохитною рішучістю.

Збройні Сили України, в свою чергу, зробили все можливе та неможливе, щоб повернути захоплені території під контроль держави. Їх героїчні зусилля, вміння та непереможний дух заслуговують найвищої пошани та вдячності. В результаті мужніх дій ЗСУ, мрія жителів Херсонщини про визволення стала реальністю.

Нехай історія цієї боротьби та самовідданості надають нам сил та натхнення продовжувати рухатися вперед, оберігаючи кожен куточок нашої чудової України. Герої не вмирають, вони назавжди вписують свої імена в історію рідної землі, нагадуючи нам про силу любові, мужності та волі до перемоги.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили через Християнську церкву «Перемога» (м. Радомишль): бинти, медичні халати, маски, комплекти катетерів, хірургічні набори, нестерільне ЗІЗ, догляд за ранами, урологічні прокладки, предмети особистої гігієни, дезінфектори, памперси, шприци одяг ч.,ж.,д; продукти харчування: крупи в асортименті, цукор, олія, м'ясні консерви, рис, томатний сік і печиво для воїнів ЗСУ та цивільного населення Херсонщини.

«Тоді кожен із нас пізнає, що в ньому є братолюбство і справжня любов до ближнього, коли побачить, що плаче про гріхи брата і радіє про його успіх і обдарування.» (Преподобний Іван Ліствичник)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 89 | Додав: admin | Дата: 2024-02-18 | Коментарі (0)