Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




15:05
З 24 лютого усі українці ведуть особливий, кривавий відлік нашої історії

З 24 лютого усі українці ведуть особливий, кривавий відлік нашої історії. Історії боротьби за свободу та незалежність Батьківщини. Ворог вбиває людей, нищить все на своєму шляху. Але вороги так і не зрозуміли, що Україна єдина! І саме тому ми неодмінно переможемо!

Гуманітарна місія "Допомога заради життя" центру "Логос"- це потужна, титанічна та злагоджена робота наших небайдужих партнерів, служителів храму Преображення Господнього та волонтерів. Але все віддається сторицею, коли бачиш на фото із Запоріжжя усмішки дітей, які отримали одяг, взуття, іграшки, канцтовари. Для них, то ніби сторінка з минулого, мирного життя, це надія, що мир скоро настане! Чого варті стривожені, але сповнений глибокої доброти погляди матусь, які отримали дитяче харчування, предмети гігієни, а отже, малюкам буде комфортно. І з'являється неймовірна лють до ворогів...За втрачене мирне дитинство наших дітей!

Віра в перемогу спонукає нас робити те, що в наших силах (а іноді і понад наші сили), щоб наблизити Перемогу Світла, Правди, Любові над темрявою зла.

"Вмій бути добрим до інших не тільки коли тобі добре, але і коли погано саме це і показує твою людяність".

Ми- люди, ми- українці!

Все буде УКРАЇНА

Переглядів: 161 | Додав: admin | Теги: З 24 лютого усі українці ведуть осо, кривавий відлік нашої історії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar