Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Січень » 12



Лікарі роблять все можливе, аби врятувати життя наших захисників. Щоденно вони стикаються з важко пораненими бійцями і їхня самопожертва, мужність та винахідливість часто стають рішучими у боротьбі за кожну секунду. Однак для ефективної допомоги їм потрібні медикаменти та медичні витратні матеріали у великих кількостях. Волонтерський рух значною мірою допомагає закривати ці потреби, проте війна не вщухає, і поранені продовжують надходити до лікарень. Це означає, що подальші зусилля є життєво необхідними, і кожен із нас може зробити свій внесок.

Передача необхідних ліків, медичних інструментів та розхідних матеріалів в зони бойових дій – все це допомагає підтримувати життєздатність медичної системи у воюючій країні. Не можна забувати про те, що втома або байдужість можуть щодня коштувати комусь життя. Ваша допомога та небайдужі серця – це те, що вже другий рік допомагає рятувати життя наших захисників. Нехай наша спільна праця та волонтерський дух і далі підтримують силу і витривалість нашої медичної галузі у ці важкі часи.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили КНП «Клінічна лікарня N 5» хірургічні набори, лабораторне приладдя, шприци, нестерільне ЗІЗ, медичний одяг, шприци, маски, рукавички, предмети особистої гігієни, догляд за ранами.

«Таке відбувається в людському житті щодня. Люди нарікають на обставини, які перешкоджають їхнім планам, але трохи пізніше вони переконуються, що обставини ці виникали за таємничим Промислом Божим на їхню користь і спасіння.» (Микола Сербський. Місіонерські листи. Лист 266)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 103 | Додав: admin | Дата: 2024-01-12 | Коментарі (0)