Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Січень » 15



Кожен новий день на нашій славній землі – це ще один день, присвячений героїзму і нескореності. Незламні воїни Збройних Сил України стоять як моноліт, не даючи ворогу жодного шансу. Їхня мужність і непохитність – приклад для нас усіх, приклад гідності й відданості. Але не лише відвага лежить в основі перемоги, а й самовідданість наших медиків. Вони янголи-охоронці, що невпинно трудяться день і ніч, щоб відродити сили і зцілити рани наших захисників.

Паїсій Святогорець казав: «У питаннях віри і любові до Батьківщини немає місця компромісам, людина повинна бути незламною і твердою». Наш народ неодноразово підтверджував, що український дух непереможний. Ми продемонстрували усьому світу, що любов до Батьківщини в наших серцях – безмежна, а віра в перемогу – нескінченна. Випробування, які нам доводиться переживати, зміцнили нашу єдність, нашу силу, нашу відданість свободі й незалежності. І так буде завжди.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили Мар'їнській центральній районній лікарні Донецької обласної ради хірургічні набори, лабораторне приладдя, шприци, нестерільне ЗІЗ, одяг, взуття, макарони, рис

«Коли Макавей поглянув на таку безліч війська, на ту різноманітну зброю, на дикий вигляд слонів, зняв до неба руки і закликав до Господа, який чинить чуда; бо добре знав, що не у зброї перемога, але Господь дарує її тим, що за його рішенням, гідні її.» (ІІ Книга Макавеїв 15:21)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.  ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: admin | Дата: 2024-01-15 | Коментарі (0)