Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



"Війна – варварство, коли нападають на мирного сусіда, але це освячений обов'язок, коли захищають батьківщину"

Коли країна палає у пекельному вогні війни, кожен із нас має усвідомлювати свій обов'язок щодо тих, кому потрібна допомога.

Центр реабілітації і соціальної допомоги "Логос" у тісній співпраці з командою "Благо" виконували гуманітарну місію на сході України. Мали можливість роздати новий, якісний одяг переселенцям із Маріуполя, Гуляй-Поля, Пологів, Оріхова, Комиш-Зорі, Кам'янського.

Предмети першої необхідності, продукти,

медичний інвентар також надійшли для багатодітних сімей, людей з особливими потребами.

Висловлюємо щиру вдячність нашим братам і сестрам з-за кордону за можливість підтримувати наших співгромадян у надскладний для нашої країни час.

"Він поглине смерть у перемозі; і Господь Бог змахне сльози з усіх облич; і докору народу свого він зніме з усієї землі, бо Госп ... Читати далі »

Переглядів: 180 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




119-й день війни…

Невеличке село Гута Межигірська на півночі Київщини… Там у затишних оселях пансіонату для літніх людей «Гута Грін» проживало 55 мешканців. З початком боїв стареньких, хворих людей довелось евакуйовувати буквально під обстрілами. Під час одного з «прильотів» міною було вщент знищено верхній поверх однієї з будівель, розбиті вікна, зруйновані кімнати.

Зараз літні люди повернулися до свого звичного способу життя, на жаль, не всі…

Центр реабілітації і соціальної допомоги «Логос» у тісній співпраці з ЗУАДк продовжують виконувати свою гуманітарну місію.

До пансіонату було спрямовано необхідний вантаж: спеціалізовані ліжка, портативні туалети, ролатори, інвалідні візки, ходунки, урологічні судна, памперси, взуття, перев’язочний матеріал, предмети гігієни. Серце крається від одної думки про те, що доводиться переживати стареньким, тому сподіваємось, що наша допомога хоч трохи пол ... Читати далі »

Переглядів: 182 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




"Якщо тобі нав’язали війну – ти повинен забути про милосердя". Справді, перемогти ворога можна тільки зброєю і силою духу. Війна у своїй смертельній жорстокості не має меж. Тому служителі та волонтери центру реабілітації і соціальної допомоги "Логос" продовжують свою роботу на фронті допомоги потребуючим.

Цього тижня нашим відважним воїнам на передову відправили предмети гігієни, аптечки, індивідуальні набори медикаментів, чай, каву, солодощі. Також медикаменти та аптечки отримали бійці нашої місцевої територіальної оборони.

Було сформовано продуктові набори для родин із дітьми, які постраждали від дій російських окупантів, на жаль, їх дім там, де зараз точаться запеклі бої; для інвалідів, а також сімей, які перебувають в інших складних життєвих обставинах. Усі ці кроки стали можливими завдяки нашим друзям, меценатам і волонтерам : дякуємо о.Мирону Миронюку (м.Скрентон, США) за надані медикаменти, волонтерам Bogdan Ilnytskyiта Kik Remigiusz ( Польща) за продукти харчування, одяг, предмети гігієни, побутову хімію тощо.

"Хай оживає істина стара: Людина починається з добра!» Разом до ПЕРЕМОГИ! Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 177 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




З моменту початку війни змінилося дуже багато: люди, країна... та й світ загалом.На жаль, мирні міста перетворились на поля битв.

Стало прифронтовим містом і Запоріжжя, а більшу частину області окупували російські війська.

У Запоріжжі з'явилося дуже багато тимчасово вимушених переселенців.

Це як мешканці Запорізької області, які виїхали з окупованих територій або з міст, де йдуть бойові дії, так і вимушені переселенці з інших областей. Нещодавно служителі храму Преображення Господнього, волонтери центру "Логос" відправили на правобережжя Запоріжжя близько п'яти тонн гуманітарного вантажу : медичні ліжка, інвалідні візки, тростини, ходунки, дитячі коляски, портативні туалети, засоби гігієни, памперси, одяг.

Також надали медикаменти першої необхідності, продукти харчування (крупи, консерви, печиво, сухе молоко, дитяче харчування). Висловлюємо щиру вдячність нашим надійним партнерам ЗУАДК ( в особі президента п.Нестора Зарічного), асоці ... Читати далі »

Переглядів: 172 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




З 24 лютого усі українці ведуть особливий, кривавий відлік нашої історії. Історії боротьби за свободу та незалежність Батьківщини. Ворог вбиває людей, нищить все на своєму шляху. Але вороги так і не зрозуміли, що Україна єдина! І саме тому ми неодмінно переможемо!

Гуманітарна місія "Допомога заради життя" центру "Логос"- це потужна, титанічна та злагоджена робота наших небайдужих партнерів, служителів храму Преображення Господнього та волонтерів. Але все віддається сторицею, коли бачиш на фото із Запоріжжя усмішки дітей, які отримали одяг, взуття, іграшки, канцтовари. Для них, то ніби сторінка з минулого, мирного життя, це надія, що мир скоро настане! Чого варті стривожені, але сповнений глибокої доброти погляди матусь, які отримали дитяче харчування, предмети гігієни, а отже, малюкам буде комфортно. І з'являється неймовірна лють до ворогів...За втрачене мирне дитинство наших дітей!

Віра в перемогу спонукає нас робити те, що в наших силах (а і ... Читати далі »

Переглядів: 168 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 »