Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Діти – це майбутнє держави, сенс життя кожної свідомої людини. Світ без війн, здоров'я близьких, щасливі очі дітей дають людині безмежне відчуття щастя.

Багатодітні сім’ї — то особлива соціальна категорія, що в складний воєнний час потребує особливої турботи.

Нещодавно майже 1,5 т. вантажу (одяг, предмети гігієни, бокси для дітей від 2 до 14 років, іграшки) було відправлено фонду «Родина» (м.Фастів), який опікується багатодітними родинами. Дякуємо нашим закордонним партнерам, завдяки яким українські діти отримують необхідне для життя.

Гуманітарна місія «Допомога заради життя» центру «Логос», волонтери храму Преображення Господнього (сел.Коцюбинське) продовжують свою роботу. ... Читати далі »

Переглядів: 232 | Додав: admin | Дата: 2022-10-08 | Коментарі (0)




Війна внесла багато коректив у наше життя. Дуже змінилось все, чим жили до цього. Волонтерський фронт теж неймовірно складний, інколи здається, що сил щось робити просто немає. Але тоді отримуєш ось такі слова від досвідченого лікаря, який прийняв сотні пологів.

"Тільки наші діти приносять Рай на нашу грішну Землю!

Щастя неможливо купити, його потрібно народити!

Ми дуже вдячні вам - волонтерам, за турботу про наших породіль і малюків, за допомогу.

Найголовніше, що є з вашої сторони розуміння, що найцінніші інвестиції - це інвестиції в дітей! Спочатку в їх народження, а потім - в освіту ".

Ось так... Замість тисячі слів. І ми знову знаємо, заради чого працюємо, про кого дбаємо.

Центр “Логос”.

"Допомога заради життя".

Дякуємо нашим партнерам за величезний внесок у справу добра і милосердя!

Все буде УКРАЇНА!

... Читати далі »

Переглядів: 226 | Додав: admin | Дата: 2022-10-03 | Коментарі (0)




Завдяки допомозі наших партнерів зі США - Lee Scheumann (Hands of Hope), Злученому Україно - Американському допомоговому комітету та волонтерів з Польщі Bogdan Ilnytskyi та клірика Опольської єпархії ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Вже більше двох місяців в Україні триває повномасштабна війна... Зруйновані міста і села, смерть, сльози. Але ми повинні бути сильними, щоб вибороти перемогу над ворогом. Ми повинні подбати про тих, хто цього потребує.

02 травня 2022 року за сприяння центру реабілітації і соціальної допомоги "ЛОГОС" було відправлено гуманітарний вантаж у Запоріжжя: ліки, крупи, консерви, одяг, памперси і медичне обладнання. Особливо хотілося допомогти дітям, тому засоби гігієни, дитяче харчування, одяг - це те найменше, що можемо зробити для малюків, які потерпають від військових дій.

Частина гуманітарного вантажу спрямована для допомоги біженцям із Маріуполя, з міста-пекла, яке вже стало символом нескореності. Неймовірна шана нашим волонтерам, які під шквальним вогнем рятують людські життя. Ця допомога стає можливою завдяки нашим партнерам Lee Scheumann (Hands of Hope)ЗУАДКу та волонтерам з Польщі Bogdan Ilnytskyi і Kik Remigiusz.

Спільно ми можемо багато! Допомога заради життя.Лише зустрівшись зі злом, починаєш цінувати добро.

Господь дає нам сили і можливості, тому перемога за нами!

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Війна не збавляє обертів, продовжує ламати людські долі.

13 травня 2022 року центр реабілітації і соціальної допомоги "Логос" вкотре відправив до одного з координаційних центрів вантаж гуманітарної допомоги для найбільш вразливих категорій громадян на сході нашої країни: людей похилого віку, інвалідів, сімей з дітьми.

Одяг, найнеобхідніші продукти,"ходунки",, милиці тощо.

Ми дуже сподіваємось, що таким чином допоможемо людям, які потрапили в скрутні обставини, додамо їм впевненості у завтрашньому дні, віри у людяність.

"Благаємо ж, браття, .. підтримуйте слабих, усім довготерпіть! Глядіть, щоб ніхто нікому не віддавав злом за зло, але завжди дбайте про добро один для одного й для всіх! (1 Сол. 5: 14-15).

Україна понад усе!  ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 37 38 »