Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Харків, славна українська Слобожанщина... З початку війни і до сьогодні щодня звідти маємо тривожні , трагічні новини: постійні обстріли, знищені житлові квартали, і те, що ніколи не повернути- людські життя.

Центр "Логос" продовжує надавати допомогу регіонам, де зараз по-справжньому гаряче. Завдяки нашим друзям і партнерам ЗУАДК ( в особі п.Нестора Зарічного), асоціації українців Іспанії (регіон Коста ла Манче) ми й надалі провадимо гуманітарну місію.

Медикаменти, памперси, предмети гігієни першої необхідності, інвалідні візки, ходунки, тростини.Якщо наша допомога хоч на долю секунди полегшила життя тим, хто зараз в епіцентрі військових дій- то це ще один крок до перемоги. Перемоги над зловісним ворогом, перемоги добра над злом!

"Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом" (Ліна Костенко)

Світла нам усім!

Все буде УКРАЇНА  ... Читати далі »

Переглядів: 180 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Можна довго говорити про те, які складні зараз часи для України, але більш важливо для кожного з нас усвідомити: допомагаючи один одному, ми здолаємо будь-якого ворога. Центр "Логос", служителі храму Преображення Господнього продовжують роботу

гуманітарної місії "Допомога заради життя".

Незважаючи на активні бойові дії, наші друзі-волонтери з Харкова змогли допомогти одиноким людям з інвалідністю, лікарням ,частково хоспісам. Молоді та активні волонтери своїм служінням намагаються реалізувати свій християнський потенціал, а також підтримати потребуючих Харкова.

"Той, хто робить добро іншому, робить найбільше добра самому собі - не в тому сенсі, що йому буде за це нагорода, а тим, що свідомість зробленого добра дає вже велику радість."

З вірою в перемогу!  ... Читати далі »

Переглядів: 179 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Запорізький край-це нестримний дух Дніпра, повітря, сповнене козацької вольниці. Центром "Логос" нещодавно здійснено один з етапів гуманітарної місії "Допомога заради життя".

Напевно, зі сторони кожна така місія здається простою. Але насправді, то складна, тривала робота наших закордонних партнерів, волонтерів "Логосу", наших друзів-волонтерів на місцях. Повірте, жоден з цих людей не шкодує ні часу, ні сил, ні коштів для того, щоб побачити несміливі посмішки дітей- переселенців, щоб надати все необхідне для чоловіка,якому через день-два забирати з пологового дружину і новонароджену дитину. Ми ще більше готові працювати, аби кожен, хто змушений залишити власну домівку через війну відчув турботу і підтримку.

"Що може дати одна людина іншій, крім краплі тепла? І що може бути більше цього?"

З щирою вірою в перемогу!  ... Читати далі »

Переглядів: 173 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




У кожного з нас своя історія війни. Слов'янськ- мальовниче місто на півночі Донеччини.Перший раз війна прийшла сюди у 2014-му, вдруге- у 2022-му.

Мешканців Слов'янського психоневрологічного інтернату евакуювали після того, як почалися масовані обстріли. Частина з них перебуває зараз у м.Радомишль на Житомирщині. Це жінки різного віку, які дуже важко переживають, що змушені жити не в звичному для них місці.

Центр "Логос", служителі храму Преображення Господнього відправили для них предмети гігієни, соки, печиво, екосумки для зберігання особистих речей та інші необхідні і просто приємні дрібниці для такої особливої категорії людей.

"Наша найбільша сила полягає в доброті і ніжності нашого серця …"

Все буде УКРАЇНА  ... Читати далі »

Переглядів: 197 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Україна – ЄДИНА! Чомусь саме з таких слів хочеться розпочати цей допис.

2014-й… MH17… окупація…часткове звільнення… 2022-й- повномасштабна війна не тільки на Донеччині, а в усій країні. Центр реабілітації та соціальної допомоги «Логос» уже не вперше надає допомогу цьому регіону. Горлівка, Єнакієво, Іловайськ- це далеко неповний перелік місць, звідки «Логос» у 2014-му прийняв на проживання вимушених переселенців.

Нещодавно на Донецький напрям було відправлено продукти харчування (готова їжа, макарони, печиво, рибні консерви, рис); ліки, перев’язочний матеріал, засоби гігієни (памперси, вологі серветки, шампуні тощо). На жаль, ми не маємо можливості закрити усі потреби…Однак щиро віримо, що кожний такий крок наближає наш народ до ПЕРЕМОГИ!

“Допомога іншим, добрі справи і слова вдячності допоможуть вам йти далі. Ви побачите, як вас оточать однодумці»

Україна понад усе!  ... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 »