Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




15:13
Дитина має зростати в повноцінній сім’ї, де вона не буде обділена любов’ю і увагою батьків і родичів

Дитина має зростати в повноцінній сім’ї, де вона не буде обділена любов’ю і увагою батьків і родичів. Життя в інтернатах — повна протилежність цьому. Навіть при гарних умовах і високій кваліфікації працівників, персонал фізично не може приділити кожній дитині достатньо уваги. Ісус сказав: «Більше щастя в тому, щоб давати, а не брати» і це дійсно так. Допомога мешканцям цих закладів зігріває не лише їх душі, а й душі тих, хто допомагає.

Команда центр ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього доправили до Новоборівського психоневрологічного інтернату, що на Житомирщині, кілька вантажних автобусів з одягом, взуттям, памперсами, продуктами, антисептиками, масками, милицями, ходунками, тощо. Все це вкрай необхідно дітям, жінкам і чоловікам, які розділено проживають там у кількості майже 200 осіб.

«Тому нехай кожен робить так, як постановив у серці, а не з примусу чи неохоче, оскільки Бог любить того, хто дає з радістю» (2 Коринфян 9:7).

Дякуємо: Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора , доктора Heinrich Benner, Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, а також нашим партнерам та друзям Lee Scheumann за підтримку і допомогу.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна ! 

 

Переглядів: 114 | Додав: admin | Теги: Дитина має зростати в повноцінній с, де вона не буде обділена любов’ю і | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar