Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




18:22
Дитячий будинок-інтернат для сиріт, розташований в Білій Церкві, дає прихисток дітям, які залишилися без батьків, на протязі 25 років

Дитячий будинок-інтернат для сиріт, розташований в Білій Церкві, дає прихисток дітям, які залишилися без батьків, на протязі 25 років. Діти — найбільш вразлива категорія в усі часи, що вже казати про війну… Але навіть в такі складні часи персонал закладу не кидає їх напризволяще, оточуючи малечу турботою і забезпечуючи їі таким необхідним захистом від цього жорстокого світу. Милосердя до стражденних, а особливо до діток з вродженими вадами — одна з найважливіших заповідей Господа і ті, хто її дотримується, без сумнівів матимуть життя вічне.

В рамках проекту «Пасхальна Перемога» команда центру «ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього, передали Білоцерківському інтернату дитячі продукти харчування, різноманітні крупи та чимало солодощів для малих ласунчиків. Допомогу отримали більш ніж 60 дітей-сиріт та дітей з вродженими вадами.

«Було тобі виявлено, о людино, що добре, і чого пожадає від тебе Господь, нічого, а тільки чинити правосуддя, і милосердя любити, і з твоїм Богом ходити сумирно.»(Михея 6: 

Дякуємо за допомогу Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, нашим партнерам та друзям.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна 

Переглядів: 137 | Додав: admin | Теги: Дитячий будинок-інтернат для сиріт, які залишилися без батьків, на протязі 25 років, дає прихисток дітям, розташований в Білій Церкві | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar