Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




09:31
Поранені воїни відчувають не тільки фізичний біль, але й емоційний стрес та страх

Поранені воїни відчувають не тільки фізичний біль, але й емоційний стрес та страх. В таких умовах турбота з боку медичного персоналу, родичів і близьких стає важливою складовою, яка допомагає зберегти оптимізм та силу волі до боротьби за здоров'я. Дослідження підтверджують, що пацієнти, які відчувають підтримку і турботу, мають краще самопочуття та швидше приходять до нормального стану.

Емоційна підтримка може проявлятися у різних формах. Для когось важливо відчувати присутність рідних, чути слова підтримки, бачити знайомі обличчя. Хтось отримує психологічну допомогу через розмови з фахівцями, які надають їм можливість відкритися і виговоритися. Хтось стає ближчим с Богом і черпає сили в Його слові. Але ясно одне: турбота не тільки сприяє фізичному одужанню, але й допомагає пораненим відновити віру в себе та свої сили, що є невід'ємною частиною успішного й повного відновлення.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили великодні пасочки до КНП СОР «Сумська обласна лікарня», «Київська клінічна лікарня» і лікарні у Павлограді.

«Сталося хороше – благословляй Бога і хороше залишиться. Сталося погане – благословляй Бога, і погане припиниться. Слава Богу за все!» (Святитель Іван Златоуст)

Дякуємо ЗУАДК, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!


Посилання на джерело
Переглядів: 112 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar