Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




18:36
У світі багато обездолених людей, але тих, хто може їм допомогти, ще більше

У світі багато обездолених людей, але тих, хто може їм допомогти, ще більше. Тому ми завжди можемо так чи інакше підтримувати нужденних — і не тільки в свята, а й у будь-який інший день. Кожен із нас може внести свій вклад у розбудову кращого світу, ділячись теплом і добротою свого серця з тими, хто цього найбільше потребує. Маленькі добрі вчинки, зроблені від щирого серця, можуть змінити життя інших людей на краще і принести більше світла у цей світ.

Господь судить нас не за нашими думками, а за безкорисливими вчинками, зробленими від чистого серця — і це найголовніше, що ми повинні пам'ятати. У доброті і милосерді ми виявляємо справжню людяність і виконуємо свою найважливішу місію. Кожен день дарує нам нові можливості допомогти ближньому, поділитися своєю радістю і підтримати тих, хто поруч. Тож нехай наші серця завжди будуть відкриті для добра, а руки — готові до допомоги.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили Новоборівському жіночому будинку-інтернату і Новоборівському психоневрологічному чоловічому інтернату смачні великодні пасочки.

«Людина може піднестися над землею на двох крилах: одне – її простота, а інше – чистота серця. Ви повинні бути прості у справах та чисті у думках і почуттях. З чистим серцем ви будете шукати Бога і з простотою знайдете Його та порадієте.» (старець Амфілохій)

Дякуємо @UnitedUkrainianAmericanRelief

CommitteeInc (ЗУАДК), нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 219 | Додав: admin | Теги: ще більше, хто може їм допомогти, але тих, У світі багато обездолених людей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar