Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




11:50
В Апокаліпсисі є слова: «Люди будуть мертвіти від очікування прийдешніх лих через відсутність віри і любові»

В Апокаліпсисі є слова: «Люди будуть мертвіти від очікування прийдешніх лих через відсутність віри і любові». Ці слова як ніколи актуальні сьогодні, коли Україна переживає страшні часи війни. Ворог намагається посіяти паніку і страх, лишити нас без віри в себе та свою країну. Але навіть у найтемніші моменти нам треба пам’ятати про силу нашої любові до Батьківщини та одне до одного.

Війна випробовує нашу віру та любов, але саме ці почуття допомагають нам вистояти. Страх же як іржа — роз'їдає і знищує їх. Ворог розуміє це і використовує його як зброю. Але ми не маємо права піддаватися слабкостям, відчаю і малодушності. Щоб позбутися страху, потрібно мати віру в Бога, в себе, в нашу армію, в нашу спільну справу. Ми є народ, який не зламати, бо наша сила в нашій єдності. Чим сильніше ми об’єднані, чим більше молимося, тим швидше ми разом здолаємо всі труднощі на шляху до перемоги.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ: Консерви м'ясні, шоколадні батончики, чай, каву, паски.

«Страх Божий, коли людина довіряє себе Богу і, крім Бога, вже нічого не боїться, бо знає, що без волі Божої нічого не буде. Стійте у вірі і нічого, крім Бога, не бійтеся, бо Бог з нами, і сила Хреста, і святі всі, і їх набагато більше, ніж тих ворогів.» (Феогност, Архієпископ)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 148 | Додав: admin | Теги: В Апокаліпсисі є слова: «Люди будут | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar