Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




14:36
В ці нелегкі часи, коли війна і щоденні трагедії охопили нашу землю, ми, українці, повинні шукати сили у вірі, яку нам дарував Господь

В ці нелегкі часи, коли війна і щоденні трагедії охопили нашу землю, ми, українці, повинні шукати сили у вірі, яку нам дарував Господь. Пережити ці випробування нам допоможе дотримання Божих заповідей – жити смиренно, терпляче і з любов'ю переносити все, що подає нам Творець. Робити добрі справи – наш обов'язок, бо Святе Письмо каже: «Вiра, коли не має дiл, сама по собi мертва» (Як. 2,17).

Свята Православна Церква, яка є центром спасіння для кожного християнина, промовляє Слово Боже по цілому світу. Основою її вчення є дві найбільші заповіді: любити Бога і любити ближнього. Тому кожен з нас, ідучи вслід за Господом, має намагатися любити навіть тих, хто нас ненавидить. Христос показав нам приклад справжньої любові, і ми повинні наслідувати його приклад.

Незважаючи на те, що в наш час між людьми багато зла, ворожнечі та ненависті, намагаймось чинити добро. Бо інакше ми не зможемо бути Христовими учнями. Нехай наша віра буде міцною, любов — безмежною, а душі — мирними, навіть за буремних часів війни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ: макарони, консерви мясні, овочеві, крупи (гречка, пшеничка, горох, рис, ячка, вівсянка), олію, цукор, чай, каву, шоколадні батончики.

«З того знатимуть усі, що ви Мої ученики, якщо будете мати любов між собою» (Ів. 13,35).

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 145 | Додав: admin | Теги: В ці нелегкі часи, коли війна і щоденні трагедії охопи, українці, повинні шукати сили у вірі, яку нам дарував Господь, Ми | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar