Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




20:17
Сім’я – це основа, фундамент, на якому тримається весь наш світ

Сім’я – це основа, фундамент, на якому тримається весь наш світ. Це те місце, куди ми повертаємося у пошуках розуміння, тепла, підтримки та любові. Сім’я – це не просто кровні зв’язки, це – зв’язок душ, який не залежить від відстані та часу. Тут, у колі своїх найрідніших, людині повинно бути завжди комфортно; це осередок, де її завжди розуміють і підтримують, де можна знайти прихисток від усього зовнішнього світу.

Сьогодні, коли Україна переживає важкі часи, постає перед величезним викликом та загрозою втратити все у виснажливій війні, українці повинні об'єднатися, як одна велика сім’я. В цей критичний момент нам важливо показати єдність, взаємопідтримку та віру один в одного. Спільний досвід та випробовування згуртовують і допомагають нам, як ніколи, тому ми повинні пам’ятати про цінність сім’ї, про її силу та важливість для кожного з нас і для нашої України.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили через Християнську церкву «Джерело Любові» (м. Ніжин) бинти, медичні халати, маски, комплекти катетерів, хірургічні набори, нестерільне ЗІЗ, догляд за ранами, урологічні прокладки, предмети особистої гігієни, дезінфектори, памперси, шприци, одяг (чоловічий, жіночий, дитячий) та рис для цивільного населення, переселенців та воїнів ЗСУ.

«Ворог, казав він, покладається на свою зброю та на сміливість, а ми покладаємося на Бога Вседержителя, який може й тих, що на нас нападають, і ввесь світ в одну мить знищити.» (Друга книга Макавеїв 8:18)

Дякуємо Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

 

Переглядів: 111 | Додав: admin | Теги: Сім’я – це основа, фундамент, на якому тримається весь наш світ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar