Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




21:01
Ворог не припиняє свою агресію проти мирного населення, у результаті чого майно, життя й цілі родини залишаються зруйнованими

Ворог не припиняє свою агресію проти мирного населення, у результаті чого майно, життя й цілі родини залишаються зруйнованими. Не можна осягнути розумом ті незліченні трагедії, які спричинені жорстокими атаками ворога. Втім, у ці скрутні часи, коли виживання цілого народу під загрозою, в серці оборони непохитно стоять герої з ЗСУ та ППО, які роблять надлюдські зусилля, щоб захистити свою країну та її мешканців. Але критично важливо розуміти, що перемога отримується не лише на полі бою. Кожен з нас становить невід'ємну частину цієї боротьби, підтримуючи фронтову лінію морально, матеріально, і, що найважливіше, залишаючись незламним у духовному сенсі.

Українці, які відомі своєю здатністю об'єднуватися перед обличчям лиха, щиро відгукуються на потреби тих, хто потрапив у біду. Історії безкінечної щедрості, коли люди віддають останнє, щоб підтримати постраждалих незнайомців, складають справжнє серце українського супротиву і незламності. Це демонструє справжню силу духу нашого народу, який, незважаючи на всі негаразди, продовжує вірити в майбутнє, в якому пануватимуть мир та гармонія. Ми щодня повинні пам’ятати, що дезінформація має на меті посіяти розбрат та песимізм серед населення. Та саме у цей критичний час важливо зберігати єдність, віру в державу та безмежну підтримку один одного. Жодні випробування — ні ракетні атаки, ні ворожа пропаганда, ні погрози не зможуть зламати наш сталевий дух. Доведено часом та історією.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили через ГОССВВ та БС «РОДИНА» м.Фастів для переселенців, багатодітних родин і соціально незахищених категорій гуманітарну допомогу: одяг дитячий, чоловічий, жіночий , взуття дитяче, чоловіче, жіноче, постільна білизна, матраси, ковдри, подушки, медичні ліжка, засоби гігієни, памперси, рукавички, дитячі іграшки, рис.

«Ворог, казав він, покладається на свою зброю та на сміливість, а ми покладаємося на Бога Вседержителя, який може й тих, що на нас нападають, і ввесь світ в одну мить знищити.» (Друга книга Макавеїв 8:18)

Дякуємо Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна !

Переглядів: 78 | Додав: admin | Теги: у результаті чого майно, життя й цілі родини залишаються зру, Ворог не припиняє свою агресію прот | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar