Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Липень » 07



Робота польових шпиталів у воєнний час викликає неймовірну повагу та вдячність. Лікарі, що працюють там — янголи, які стоять між воїнами та смертю.

Холодний піт, напружені руки, втомлені очі — це обличчя лікаря у польовому шпиталі. За плечима — сотні життів, врятованих в умовах, далеких від комфортних. Вони працюють під постійним стресом, побоюючись не встигнути, не врятувати, не дати герою шанс на життя. Їх робота здається надлюдською. Проте, попри усе, вони продовжують рятувати життя. І пам'ятають про присягу найвищого поклику: людяність та професійність, незважаючи на вибухи, чи гуркіт ворожої артилерії. Жоден поранений солдат на полі бою не залишиться без їхньої допомоги та уваги.

Команда центру «ЛОГОС» волонтери храму Преображення Господнього передали польовим шпиталям у Донецьку область медичні розхідні та хірургічні матеріали для поранених.

«Огорнули мене смертельні болі, бурхливі потоки беззаконня налякали мене. Мене оточили кайдани шеола, схопили мене тенета смерті. Та коли вони налягли на мене, я звернувся до Господа, заволав до мого Бога. І Він зі Свого Храму почув мій голос, мій зойк долинув до Його вух.» (Псалмів 18:5-7)

Дякуємо за допомогу Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 154 | Додав: admin | Дата: 2023-07-07 | Коментарі (0)