Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Липень » 30



Взаємодопомога в час війни є надзвичайно важливою і необхідною для забезпечення безпеки і підтримки людей, які постраждали від конфлікту. Одна з найскладніших ситуацій в Україні зараз — це криза біженців. Багато людей змушені покидати свої домівки через знищені будинки, активні бойові дії або переслідування зі сторони росіян. Більшість з них переживають важкі умови, втрату родини і майна, психологічну травму і дискримінацію. Пам‘ятаймо, що кожен наш ближній несе в собі вічний образ Творця, який створив нас для того, щоб ми, підтримуючи один одного, слідували його Закону Любові.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього відвантажили на ГО «Спілка сімей ветеранів війни та багатодітних сімей "Родина» (м.Фастів) одяг дитячий, одяг дорослий, взуття, постільну білизну, ковдри, пледи, дитяче ліжечко, дитячі іграшки, дитяче харчування і дитячі велосипеди.

«Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі» (До Филип'ян 4:6-7)

Дякуємо за допомогу Lee Scheumann, Фонду сталого розвитку в особі посла Христини Катракіс, Volodymyr Dyba, о. Мирону (Скрентон, США), нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 138 | Додав: admin | Дата: 2023-07-30 | Коментарі (0)