Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Серпень » 12



У кожній війні надзвичайно важливо мати функціональну та готову до бою техніку. Але вона постійно зазнає великого навантаження та значних пошкоджень від бойових дій. Саме тому існування ремонтних батальонів стає необхідним елементом успішності всіх військових операцій. Їх тяжка праця відіграє величезну роль у відновленні надважливої бойової техніки, яка зазнала пошкоджень внаслідок ворожих артилерійських атак або безпосередньої участі в боях. Тільки ремонтники здатні в максимально короткі терміни повернути техніку до стану, в якому вона може продовжувати бойове завдання. І все це — під ворожим вогнем. Дякуємо цим хоробрим янголам за їх хоробрість, вправність та мужність!

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, відправили ремонтному батальону одежу, миючі засоби та засоби гігієни.

«А ми, що належимо дневі, будьмо тверезі, зодягнувшися в броню віри й любови, та в шолом надії спасіння, бо Бог нас не призначив на гнів, але щоб спасіння одержали Господом нашим Ісусом Христом, що помер був за нас, щоб, чи пильнуємо ми чи спимо, укупі з Ним ми жили.» (1-е до Солунян 5:8-10)

Дякуємо Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна ... Читати далі »

Переглядів: 157 | Додав: admin | Дата: 2023-08-12 | Коментарі (0)