Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Серпень » 23



Цими днями особливим Благословінням для нашої команди Логос у гуманітарній місії «Допомога заради життя» стало те, що в Україну приїхали наші партнери та друзі Лі Шуман та Jeff Boyum. Разом із нами вони відвідали реабілітаційні центри для поранених воїнів в Києві та Київській області, і помолились за одужання героїв, які захистили Україну ціною власного здоров‘я. Дуже дякуємо Господу за цих небайдужих людей, що приймають безпосередню участь в гуманітарних місіях, не лякаючись війни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, разом з Лі Шуман та Jeff Boyum доправили до реабілітаційних центрів різнопланові засоби гігієни, памперси, продукти і солодощі.

«Нехай любов буде без лицемірства. Ненавидьте те, що є злом. Тримайся за те, що добре. Любіть один одного братерською любов’ю, в честь надання переваги один одному». (Римлянам 12:9-10)

Дякуємо Lee Scheumann, Jeff Boyum, Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна ! ... Читати далі »

Переглядів: 132 | Додав: admin | Дата: 2023-08-23 | Коментарі (0)