Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Мешканці села Бобрик (Броварський район) навесні минулого року пережили страшні часи – окупацію російських військ. В одну мить усе змінилось. Відлік часу пішов на хвилини жахіть, трагедій та тортур. Хтось втратив домівку, інші ледь встигли евакуюватись, а когось назавжди зупинила ворожа куля, там, на узбіччі дороги рідного села...

Сьогодні життя села потроху відновлюється, але і досі відлуння окупації не дає можливість більшості людей оговтатися від пережитого та відновитись і фізично і морально. Та час гоїть рани... В цьому людям допомагають небайдужі люди, через яких діє Всеблагий Господь.

Команда центру ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього відправили дітям, які мешкають в селищі, продукти харчування, а дорослим — два буси з одягом і взуттям. Це дуже потрібно людям, що залишилися без даху над головою.

« Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі.» Филип’ян 4: 6-7

Дякуємо: Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, а також нашим партнерам та друзям Lee Scheumann за підтримку і допомогу.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 164 | Додав: admin | Дата: 2023-03-17 | Коментарі (0)




Звісно, війна виснажує всіх, але перемогти в ній можна лише, якщо не здаватися і лупати сю скелю всіма людськими силами. Допомога ЗСУ — один із стовпів, на яких зараз тримається Україна. Тож не здаваймося! Борітеся і поборете, вам Бог помагає (с)

Команда центру «Логос», волонтери храму Преображення Господнього передали воїнам на передову (формування «Скіф») продукти харчування і санітарно-гігієнічні засоби.

«Тримайтеся кріпко й хоробро, не бійтесь і не лякайтесь їх! Сам Господь, Бог твій, рушає з тобою; він тебе не лишить і не покине» (Втор 31,6).

Дякуємо нашим партнерам та друзям Kik Remigiusz за підтримку і допомогу.

Продовжуємо гуманітарну місію #допомогазарадижиття

Все буде Україна !!!  ... Читати далі »

Переглядів: 159 | Додав: admin | Дата: 2023-03-15 | Коментарі (0)




Жителі села Нова Басань, що на Чернігівщині, не з чуток знайомі з жахами окупації і відчуттям безпорадності, коли ворог приходить на рідну землю, щоб вбивати, руйнувати і калічити. Після звільнення від окупантів життя там більш-менш налагодилось, але постраждалим людям все ще потрібна допомога та підтримка.

Команда центру «Логос», волонтери храму Преображення Господнього відправили місцевим жителям велику партію одягу та взуття.

«Улюблені, коли Бог полюбив нас, то і ми повинні любити один одного. Бога ніхто ніколи не бачив: якщо ми любимо один одного, то Бог у нас перебуває, а любов Його в нас.» 1 Ін.4: 11-12

Дякуємо нашим партнерам та друзям Lee Scheumann за підтримку і допомогу.

Продовжуємо гуманітарну місію #допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 139 | Додав: admin | Дата: 2023-03-11 | Коментарі (0)




Нещодавно отримали листа з проханням допомогти дитячому будинку для діток-інвалідів Happy Home. Мати тяжку хворобу і лишитися без батьків, які могли б піклуватися, лікувати і зцілювати своєю любов‘ю — дуже страшно. Але в наших силах допомогти цим малим янголяткам молитвами і речами першої необхідності.

Команда центру «Логос», волонтери храму Преображення Господнього відправили до сиротинцю засоби гігієни, одяг, взуття, продукти харчування та памперси.

«І хто напоїть, як учня, кого з малих цих бодай кухлем водиці холодної, поправді кажу вам, той не згубить нагороди своєї.»

Євангеліє від Матвія 10:42

Дякуємо Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, а також нашим партнерам та друзям Lee Scheumann за підтримку і допомогу.

Продовжуємо гуманітарну місію #допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 131 | Додав: admin | Дата: 2023-03-08 | Коментарі (0)




Жителі села Шевченкове пробули у ворожій окупації довгих півроку. Пережили всі жахи: і катування, і погрози, і вбивства. Але не здалися ворогу і відмовлялися співпрацювати з загарбниками до тих пір, доки ті не покинули село.

Сьогодні Шевченківській старостинський округ потроху оговтується від пережитого і повертається до нормального життя. Команда центру «Логос», волонтери храму Преображення Господнього відправили найбільш постраждалим селянам одежу, щоб підтримати їх у ці важкі часи.

«І Господь дав їм мир навколо, усе так, як присягнув був їхнім батькам. І ніхто зо всіх їхніх ворогів на встояв перед ними, усіх їхніх ворогів Господь дав у їхню руку.» Ісус Навин 21:44

Дякуємо нашим партнерам та друзям Lee Scheumann за підтримку і допомогу.

Продовжуємо гуманітарну місію #допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 122 | Додав: admin | Дата: 2023-03-06 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 37 38 »