Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Діти, яких зреклися рідні батьки (або які втратили сім’ю через війну) особливо цінні в очах Божих. Ці малюки так рано дізналися, що таке зламані крила, але Господь дбає про кожного з них. Ми щиро віримо в те, що вони знайдуть батьків, які подарують цим янголятам шматочок радісного мирного неба, любов та турботу, і які навчать їх літати.

Команда центру ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього, передали в сиротинець м. Ворзель, де мешкає близько 40 малих вихованців, продукти, предмети гігієни, тощо.

«Коли брат чи сес­тра будуть нагі й не будуть мати їжі на день, а хто-небудь з вас до них скаже: “Ідіть з миром, грійтесь та їжте”, та не дасть їм потрібного тілу, — що ж то поможе? Так само й ві­ра, коли діл немає, — мертва в собі!» (Як. 2, 15-17);

Дякуємо Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, а також нашим партнерам та друзям.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна! ... Читати далі »

Переглядів: 159 | Додав: admin | Дата: 2023-03-31 | Коментарі (0)




Бути переселенцем — дуже важко. Ще важче знати, що в твоєму власному домі хазяйнують чужі люди. Не просто люди, а жорстокі загарбники, які мають ціллю лише пограбування, знущання та вбивства. Але ми завжди можемо підтримати таких людей у скрутну хвилину.

Команда центр ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього, відвантажили через фонд «Добрі Справи» продукти для осіб, переселених з окупованих земель.

«Дехто щедро дає, та ще додається йому, а дехто ховає надміру, та тільки бідніє. Душа, яка благослов­ляє, насичена буде, а хто поїть інших, — напоєний буде і він» (Пр. 11, 24-25)

Дякуємо партнерам та друзям.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна! ... Читати далі »

Переглядів: 163 | Додав: admin | Дата: 2023-03-29 | Коментарі (0)




Дитина має зростати в повноцінній сім’ї, де вона не буде обділена любов’ю і увагою батьків і родичів. Життя в інтернатах — повна протилежність цьому. Навіть при гарних умовах і високій кваліфікації працівників, персонал фізично не може приділити кожній дитині достатньо уваги. Ісус сказав: «Більше щастя в тому, щоб давати, а не брати» і це дійсно так. Допомога мешканцям цих закладів зігріває не лише їх душі, а й душі тих, хто допомагає.

Команда центр ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього доправили до Новоборівського психоневрологічного інтернату, що на Житомирщині, кілька вантажних автобусів з одягом, взуттям, памперсами, продуктами, антисептиками, масками, милицями, ходунками, тощо. Все це вкрай необхідно дітям, жінкам і чоловікам, які розділено проживають там у кількості майже 200 осіб.

«Тому нехай кожен робить так, як постановив у серці, а не з примусу чи неохоче, оскільки Бог любить того, хто дає з радістю» (2 Коринфян 9:7).

Дякуємо: Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора , доктора Heinrich Benner, Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, а також нашим партнерам та друзям Lee Scheumann за підтримку і допомогу.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна !  ... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: admin | Дата: 2023-03-25 | Коментарі (0)




Сьогодні маленьке місто Бахмут — одна з найгарячіших точок в світі. Це водночас і пекло на Землі, і символічний форпост, який воїни ЗСУ захищають ціною своїх життів. Але навіть попри це, вони кожен день непохитно стоять, не віддаючи загарбнику жодного метра української землі.

Команда центру ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього, відправили 125 бригаді ЗСУ медикаменти, вкрай актуальні для передньої лінії фронту, продукти харчування та смаколики.

«Не бійтеся тих, що вбивають тіло, душі ж убити не можуть; а бійтесь радше того, хто може погубити душу і тіло в пеклі.» Матея 10:28

Дякуємо нашим партнерам та друзям Kik Remigiusz за підтримку і допомогу.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 190 | Додав: admin | Дата: 2023-03-22 | Коментарі (0)




Воїни ЗСУ не перестають творити дива. Вони відбивають атаки ворога, рятують мирних жителів з-під коліс найстрашнішої в світі машини — війни, та виживають там, де вижити майже неможливо. Кожна куля, кожен снаряд, кожна зустріч з ворогом може стати останнім, що бачать військові. Але попри це, вони продовжують прикладати нелюдські зусилля до порятунку України. Тож маємо підтримувати їх бодай на гуманітарному фронті.

Команда центру ЛОГОС, волонтери храму Преображення Господнього передали 128 і 72 бригадам ЗСУ продукти харчування, різні смаколики та санітарно-гігієнічні засоби.

«Не бійтеся! Стійте, і побачите спасіння Господа, що вчинить вам сьогодні. Бо єгиптян, яких бачите сьогодні, більше не побачите їх уже повіки!» Вихід 14:13

Дякуємо партнерам і друзям та Kik Remigiusz.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: admin | Дата: 2023-03-19 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 37 38 »