Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Паїсій Святогорець колись сказав: «Багато людей вибрало загинути, хоча вони й були мирськими людьми, заради того, щоб не мучили або не вбивали інших. Цим вони врятували багатьох. Таким чином, завдяки декільком героям, ми вижили як народ». В цій фразі відображено безмежну жертовність та визначення поняття «героїзм» з точки зору вищої моральної доблесті.

Історія повторюється: як колись, так і тепер, звичайні українці проявляють неймовірний опір і незламність духу. Незалежно від того, військові, добровольці, медики, волонтери чи прості громадяни — кожен по-своєму вносить важливий вклад у захист України. Ми теж не маємо права бути байдужими, адже саме народ є тим стовпом, на який спирається вільна й незалежна держава. Підтримка, що ми пропонуємо, хоча й може здатися незначною на фоні героїчних жертв, але теж є важливою, адже вона виражає нашу згуртованість та визнання того, що кожен з нас є частиною єдиної і неподільної України.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили через Благодійний фонд «Фонд Добрі справи»: бинти, медичні халати, маски, комплекти катетерів, хірургічні набори, нестерільне ЗІЗ, догляд за ранами, урологічні прокладки, предмети особистої гігієни, дезінфектори, шприци для воїнів ЗСУ та цивільного населення в мобільний госпіталь та в Київську міську клінічну лікарню N6.

«Входьте вузькими дверима, бо просторі ті двері й розлога та дорога, що веде на погибель, і багато нею ходять. Але тісні ті двері й вузька та дорога, що веде до життя, і мало таких, що її знаходять.» (Вiд Матея 7:13-14)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 53 | Додав: admin | Дата: 2024-02-09 | Коментарі (0)




Сезони міняються один за одним: в повітрі вже подекуди відчувається перший подих весни. Життя навколо нас щодня змінюється, постійно приносить нові новини та інфоприводи. Але є ті, для кого кожен день – це незмінна боротьба за життя, кого зміни сезонів і новини не відволікають від їх місії. Медики, лікарі, санітари, медсестри — з самого початку повномасштабного вторгнення агресора продовжують робити свою надскладну роботу. Не має значення, де вони перебувають: на передовій, у тимчасових госпітальних пунктах, в окопах під обстрілами, у польових шпиталях під холодним дощем чи снігом, або в лікарнях за лінією фронту. Ці люди добре знають, що життя кожного постраждалого залежить від їх професіоналізму, уважності, невтомної відданості роботі та людяності.

Під час сирен і вибухів, під ризиком обвалу будівель, в невизначеності та хаосі, ці невтомні воїни в білих халатах перев'язують рани, заспокоюють, роблять виснажливі операції. Вони стають першою лінією відступу для солдатів, котрі відважно долають ворога на полях бою, а також для мирних громадян, які опинилися в епіцентрі війни. Медичні працівники не шукають ані слави, ані визнання. Вони просто роблять те, до чого покликав їх Господь, з неймовірною силою духу та віддачею. Їхня праця — це невимовний акт героїзму, який часто залишається непоміченим серед заголовків новин та шуму повсякденного життя. Але вони продовжують, тому що знають — для кожного, кого вони змогли врятувати, це є цілий світ, це є все.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили Черкаській обласній лікарні бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, хірургічні набори, нестерільне ЗІЗ, догляд за ранами, урологічні прокладки, памперси, предмети особистої гігієни, дезінфектори, маски, рукавички, шприци, медичні халати.

«Нехай у тебе буде справжня любов до Бога, і Бог тобі все дасть. Ти не повинен використовувати те, що маєш, лише для себе одного; потрібно допомагати і тим людям, які живуть поруч з тобою ». (Святий Спиридон)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: admin | Дата: 2024-02-03 | Коментарі (0)




Скільки б страждань і незгод не принесла нашій землі ця війна, наші серця прагнуть того ж, чого ми всі так шалено потребуємо – миру. Так, наші бійці, що стоять на сторожі нашої свободи, переповнені втомою. Вони мріють про той день, коли зможуть обійняти своїх рідних, повернутися до звичного ритму життя, до своєї праці, до тепла домашнього вогнища. Кожен день вони віддають себе надзвичайно важкій боротьбі, такій, що вимагає неабиякої мужності та витримки. І волонтери продовжують робити свою справу, підтримуючи фронт нашої єдності та віри в перемогу. Ми тримаємось разом, плекаємо надію і знаходимо в собі сили підтримувати один одного. Бо ми – українці, ми здатні на неймовірні речі, коли боремось за своє.

В наших серцях живе спокій, бо ми знаємо: скоро прийде той день, коли на нашій землі знову запанує мир, і ми всі разом відбудуємо наш дім – міцний, теплий і гостинний, як і завжди. З вірою в серці та мужністю в душах ми чекаємо того ранку, що розірве темряву – ранку миру, щастя та вільного життя. Фортецею стоїмо, незламно працюємо, і саме це робить нас справжніми українцями.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили через «Ротарі Клуб Київ СІТІ»: бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, догляд за ранами, предмети особистої гігієни, дезінфектори, маски, рукавички, шприци, медичні халати в Київський центральний військовий госпіталь та воїнам в Запоріжжя.

«Те, чого око не бачило й вухо не чуло, що на думку людині не спало, те наготував Бог тим, що його люблять.» (І Послання Апостола Павла до Корінтян 2:9)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 57 | Додав: admin | Дата: 2024-01-31 | Коментарі (0)




Від початку непростих випробувань, які випали на долю нашої країни, Збройні Сили України щодня демонструють приклади неймовірної доблесті та звитяги. Це давно вже не просто військові, які стоять на захисті нашої держави — це герої, які своїми вчинками вливають надію в серця мільйонів українців. Кожен з них щодня ризикує своїм життям, аби ми могли жити в мирній країні, та бореться до останнього подиху проти кожного окупанта, який посягає на нашу територію, нашу свободу та наше право визначати власне майбутнє.

Ми віримо, що Бог оберігає Україну, даруючи незламну силу та витривалість українському народу. У цій боротьбі воїни не самотні — наші молитви та наша віра зміцнюють дух войовничості та захищають кожного, хто відстоює нашу землю від зазіхань ворога. Ця спільна сила духу є тим невидимим щитом, що допомагає нам долати труднощі та вистояти в протистоянні з навалою зла, яке намагається поглинути нашу Батьківщину. Ніяка зовнішня агресія не подолає дух нації, яка об'єднана єдиною метою — жити в незалежній вільній Україні.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ в 129 батальйон продукти харчування: м'ясні консерви, томати, олія, мед, солодощі, чай; каремати; медицину; засоби гігієни.

«Невірно кажеш, друже: “Нема Бога”. Вірніше сказати: “У мене нема Бога”, бо й сам бачиш, що багато з людей навколо тебе відчувають присутність Бога й говорять: “Є Бог!”. Отже, Бога нема в тобі, а не взагалі.» (Микола Сербський)

Дякуємо Lee Scheumann, пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 88 | Додав: admin | Дата: 2024-01-27 | Коментарі (0)




Сьогодні, коли кожен з нас намагається зробити свій вклад у велику справу, важливо пам'ятати — навіть найменша допомога має величезне значення. Кожен ваш жест, кожна ваша добра справа поодинці може здаватися просто краплею у великому морі потреб, але разом вони утворюють могутній океан солідарності, що згуртовує нас усіх. Наша допомога — це те, що дозволяє нашим захисникам у Збройних Силах України стояти міцно на передовій, це той фундамент, який підтримує наших медиків у їхньому невтомному прагненні рятувати життя, і це той тил, який допомагає біженцям відчути турботу і тепло. Наша небайдужість і наша підтримка роблять справжні дива. Не забуваймо про це і продовжуємо діяти єдиною, сильною нацією.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ через ГО «Союз ветеранів та інвалідів АТО Афганістану 'Деснянський»: хірургічні набори, лабораторне приладдя, шприци, нестерільне ЗІЗ, медичний одяг, шприци, маски, рукавички, предмети особистої гігієни, догляд за ранами, дезінфектори, памперси для дорослих, одяг, взуття.

«Псалтир, 4: 9 – У спокої я ляжу, і засну, бо Ти, Господи, єдиний даєш мені жити безпечно.»

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 90 | Додав: admin | Дата: 2024-01-20 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 33 34 »