Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Сьогодні, коли кожен з нас намагається зробити свій вклад у велику справу, важливо пам'ятати — навіть найменша допомога має величезне значення. Кожен ваш жест, кожна ваша добра справа поодинці може здаватися просто краплею у великому морі потреб, але разом вони утворюють могутній океан солідарності, що згуртовує нас усіх. Наша допомога — це те, що дозволяє нашим захисникам у Збройних Силах України стояти міцно на передовій, це той фундамент, який підтримує наших медиків у їхньому невтомному прагненні рятувати життя, і це той тил, який допомагає біженцям відчути турботу і тепло. Наша небайдужість і наша підтримка роблять справжні дива. Не забуваймо про це і продовжуємо діяти єдиною, сильною нацією.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ через ГО «Союз ветеранів та інвалідів АТО Афганістану 'Деснянський»: хірургічні набори, лабораторне приладдя, шприци, нестерільне ЗІЗ, медичний одяг, шприци, маски, рукавички, предмети особистої гігієни, догляд за ранами, дезінфектори, памперси для дорослих, одяг, взуття.

«Псалтир, 4: 9 – У спокої я ляжу, і засну, бо Ти, Господи, єдиний даєш мені жити безпечно.»

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 98 | Додав: admin | Дата: 2024-01-20 | Коментарі (0)




Кожен новий день на нашій славній землі – це ще один день, присвячений героїзму і нескореності. Незламні воїни Збройних Сил України стоять як моноліт, не даючи ворогу жодного шансу. Їхня мужність і непохитність – приклад для нас усіх, приклад гідності й відданості. Але не лише відвага лежить в основі перемоги, а й самовідданість наших медиків. Вони янголи-охоронці, що невпинно трудяться день і ніч, щоб відродити сили і зцілити рани наших захисників.

Паїсій Святогорець казав: «У питаннях віри і любові до Батьківщини немає місця компромісам, людина повинна бути незламною і твердою». Наш народ неодноразово підтверджував, що український дух непереможний. Ми продемонстрували усьому світу, що любов до Батьківщини в наших серцях – безмежна, а віра в перемогу – нескінченна. Випробування, які нам доводиться переживати, зміцнили нашу єдність, нашу силу, нашу відданість свободі й незалежності. І так буде завжди.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили Мар'їнській центральній районній лікарні Донецької обласної ради хірургічні набори, лабораторне приладдя, шприци, нестерільне ЗІЗ, одяг, взуття, макарони, рис

«Коли Макавей поглянув на таку безліч війська, на ту різноманітну зброю, на дикий вигляд слонів, зняв до неба руки і закликав до Господа, який чинить чуда; бо добре знав, що не у зброї перемога, але Господь дарує її тим, що за його рішенням, гідні її.» (ІІ Книга Макавеїв 15:21)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.  ... Читати далі »

Переглядів: 92 | Додав: admin | Дата: 2024-01-15 | Коментарі (0)




Лікарі роблять все можливе, аби врятувати життя наших захисників. Щоденно вони стикаються з важко пораненими бійцями і їхня самопожертва, мужність та винахідливість часто стають рішучими у боротьбі за кожну секунду. Однак для ефективної допомоги їм потрібні медикаменти та медичні витратні матеріали у великих кількостях. Волонтерський рух значною мірою допомагає закривати ці потреби, проте війна не вщухає, і поранені продовжують надходити до лікарень. Це означає, що подальші зусилля є життєво необхідними, і кожен із нас може зробити свій внесок.

Передача необхідних ліків, медичних інструментів та розхідних матеріалів в зони бойових дій – все це допомагає підтримувати життєздатність медичної системи у воюючій країні. Не можна забувати про те, що втома або байдужість можуть щодня коштувати комусь життя. Ваша допомога та небайдужі серця – це те, що вже другий рік допомагає рятувати життя наших захисників. Нехай наша спільна праця та волонтерський дух і далі підтримують силу і витривалість нашої медичної галузі у ці важкі часи.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили КНП «Клінічна лікарня N 5» хірургічні набори, лабораторне приладдя, шприци, нестерільне ЗІЗ, медичний одяг, шприци, маски, рукавички, предмети особистої гігієни, догляд за ранами.

«Таке відбувається в людському житті щодня. Люди нарікають на обставини, які перешкоджають їхнім планам, але трохи пізніше вони переконуються, що обставини ці виникали за таємничим Промислом Божим на їхню користь і спасіння.» (Микола Сербський. Місіонерські листи. Лист 266)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 98 | Додав: admin | Дата: 2024-01-12 | Коментарі (0)




В часи, коли сірі тіні війни літають над нашою землею, немає більшої втіхи, ніж знання про те, що серед нас є герої, що впевнено стоять на сторожі життя. Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. Мечнікова стала справжнім оплотом мужності й самопожертви у ці нелегкі часи. За час повномасштабного вторгнення, лікарня прийняла на свої плечі тисячі поранених, подарувавши їм шанс на порятунок.

Самовідданість і професіоналізм медичних працівників — це те Боже світло, яке не згасає навіть в найтемніші часи. Вони — опора для тих, чиї серця поранені, вони — сталевий щит, за яким ховається надія. Саме завдяки їх невтомній праці, самопожертві та майстерності Україна змогла зберегти багато мужніх сердець наших братів та сестер. Підтримаймо їх словом, доброю думкою, справою, бо вони — це те непорушне основання, що щодня збільшує наші ряди незламних людей, готових боротися за свободу своєї країни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечнікова хірургічні набори, лабораторне приладдя, шприци, нестерільне ЗІЗ.

«Як тіло без душі мертве, так само й віра без діл мертва.» (Послання Апостола Якова 2:26)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: admin | Дата: 2024-01-08 | Коментарі (0)




Ворог не припиняє знищувати домівки мирних мешканців, що призводить до збільшення кількості вимушених переселенців. Ці люди опиняються в ситуації крайньої потреби, вони мають просити про допомогу, оскільки позбавлені звичного для них життя та необхідних ресурсів. Їм не вистачає житла для притулку, медикаментів для підтримки здоров'я та теплого одягу, аби вберегтися від холоду. У цей скрутний час ми звертаємося до милосердя та людяності, молимося, аби Господь доторкнувся до сердець людей, наповнив їх співчуттям і бажанням допомагати тим, хто зараз залишився без основних життєвих потреб. Нехай кожен, хто має можливість, підтримає потребуючих всілякими доступними засобами і виконає свій обовʼязок перед Богом та людьми.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили через Благодійний фонд «Фонд Добрі Справи» для цивільного населення та переселенців одяг чоловічий, жіночий; взуття чоловіче, жіноче, дитяче, постільна білизна, ковдри, подушки, дитячі іграшки.

«Тоді скаже Цар тим, хто праворуч Його: Прийдіть, благословенні Мого Отця, посядьте Царство, уготоване вам від закладин світу. Бо Я голодував був і ви нагодували Мене, прагнув і ви напоїли Мене, мандрівником Я був і Мене прийняли ви.» (Євангеліє від Матвія 25:34-35)

Дякуємо Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: admin | Дата: 2024-01-04 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 34 35 »