Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




19:31
Скільки б страждань і незгод не принесла нашій землі ця війна, наші серця прагнуть того ж, чого ми всі так шалено потребуємо – миру

Скільки б страждань і незгод не принесла нашій землі ця війна, наші серця прагнуть того ж, чого ми всі так шалено потребуємо – миру. Так, наші бійці, що стоять на сторожі нашої свободи, переповнені втомою. Вони мріють про той день, коли зможуть обійняти своїх рідних, повернутися до звичного ритму життя, до своєї праці, до тепла домашнього вогнища. Кожен день вони віддають себе надзвичайно важкій боротьбі, такій, що вимагає неабиякої мужності та витримки. І волонтери продовжують робити свою справу, підтримуючи фронт нашої єдності та віри в перемогу. Ми тримаємось разом, плекаємо надію і знаходимо в собі сили підтримувати один одного. Бо ми – українці, ми здатні на неймовірні речі, коли боремось за своє.

В наших серцях живе спокій, бо ми знаємо: скоро прийде той день, коли на нашій землі знову запанує мир, і ми всі разом відбудуємо наш дім – міцний, теплий і гостинний, як і завжди. З вірою в серці та мужністю в душах ми чекаємо того ранку, що розірве темряву – ранку миру, щастя та вільного життя. Фортецею стоїмо, незламно працюємо, і саме це робить нас справжніми українцями.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили через «Ротарі Клуб Київ СІТІ»: бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, догляд за ранами, предмети особистої гігієни, дезінфектори, маски, рукавички, шприци, медичні халати в Київський центральний військовий госпіталь та воїнам в Запоріжжя.

«Те, чого око не бачило й вухо не чуло, що на думку людині не спало, те наготував Бог тим, що його люблять.» (І Послання Апостола Павла до Корінтян 2:9)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 67 | Додав: admin | Теги: наші серця прагнуть того ж, Скільки б страждань і незгод не при, чого ми всі так шалено потребуємо – | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar