Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




14:33
В часи, коли сірі тіні війни літають над нашою землею, немає більшої втіхи, ніж знання про те, що серед нас є герої

В часи, коли сірі тіні війни літають над нашою землею, немає більшої втіхи, ніж знання про те, що серед нас є герої, що впевнено стоять на сторожі життя. Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. Мечнікова стала справжнім оплотом мужності й самопожертви у ці нелегкі часи. За час повномасштабного вторгнення, лікарня прийняла на свої плечі тисячі поранених, подарувавши їм шанс на порятунок.

Самовідданість і професіоналізм медичних працівників — це те Боже світло, яке не згасає навіть в найтемніші часи. Вони — опора для тих, чиї серця поранені, вони — сталевий щит, за яким ховається надія. Саме завдяки їх невтомній праці, самопожертві та майстерності Україна змогла зберегти багато мужніх сердець наших братів та сестер. Підтримаймо їх словом, доброю думкою, справою, бо вони — це те непорушне основання, що щодня збільшує наші ряди незламних людей, готових боротися за свободу своєї країни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечнікова хірургічні набори, лабораторне приладдя, шприци, нестерільне ЗІЗ.

«Як тіло без душі мертве, так само й віра без діл мертва.» (Послання Апостола Якова 2:26)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

Переглядів: 130 | Додав: admin | Теги: В часи, коли сірі тіні війни літають над на, ніж знання про те, що серед нас є герої, немає більшої втіхи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar