Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




13:45
Від початку непростих випробувань, які випали на долю нашої країни, Збройні Сили України щодня демонструють приклади неймовірної доблесті

Від початку непростих випробувань, які випали на долю нашої країни, Збройні Сили України щодня демонструють приклади неймовірної доблесті та звитяги. Це давно вже не просто військові, які стоять на захисті нашої держави — це герої, які своїми вчинками вливають надію в серця мільйонів українців. Кожен з них щодня ризикує своїм життям, аби ми могли жити в мирній країні, та бореться до останнього подиху проти кожного окупанта, який посягає на нашу територію, нашу свободу та наше право визначати власне майбутнє.

Ми віримо, що Бог оберігає Україну, даруючи незламну силу та витривалість українському народу. У цій боротьбі воїни не самотні — наші молитви та наша віра зміцнюють дух войовничості та захищають кожного, хто відстоює нашу землю від зазіхань ворога. Ця спільна сила духу є тим невидимим щитом, що допомагає нам долати труднощі та вистояти в протистоянні з навалою зла, яке намагається поглинути нашу Батьківщину. Ніяка зовнішня агресія не подолає дух нації, яка об'єднана єдиною метою — жити в незалежній вільній Україні.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ в 129 батальйон продукти харчування: м'ясні консерви, томати, олія, мед, солодощі, чай; каремати; медицину; засоби гігієни.

«Невірно кажеш, друже: “Нема Бога”. Вірніше сказати: “У мене нема Бога”, бо й сам бачиш, що багато з людей навколо тебе відчувають присутність Бога й говорять: “Є Бог!”. Отже, Бога нема в тобі, а не взагалі.» (Микола Сербський)

Дякуємо Lee Scheumann, пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 98 | Додав: admin | Теги: які випали на долю нашої країни, Від початку непростих випробувань, Збройні Сили України щодня демонстр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar