Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




21:50
Ворог не припиняє знищувати домівки мирних мешканців, що призводить до збільшення кількості вимушених переселенців

Ворог не припиняє знищувати домівки мирних мешканців, що призводить до збільшення кількості вимушених переселенців. Ці люди опиняються в ситуації крайньої потреби, вони мають просити про допомогу, оскільки позбавлені звичного для них життя та необхідних ресурсів. Їм не вистачає житла для притулку, медикаментів для підтримки здоров'я та теплого одягу, аби вберегтися від холоду. У цей скрутний час ми звертаємося до милосердя та людяності, молимося, аби Господь доторкнувся до сердець людей, наповнив їх співчуттям і бажанням допомагати тим, хто зараз залишився без основних життєвих потреб. Нехай кожен, хто має можливість, підтримає потребуючих всілякими доступними засобами і виконає свій обовʼязок перед Богом та людьми.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили через Благодійний фонд «Фонд Добрі Справи» для цивільного населення та переселенців одяг чоловічий, жіночий; взуття чоловіче, жіноче, дитяче, постільна білизна, ковдри, подушки, дитячі іграшки.

«Тоді скаже Цар тим, хто праворуч Його: Прийдіть, благословенні Мого Отця, посядьте Царство, уготоване вам від закладин світу. Бо Я голодував був і ви нагодували Мене, прагнув і ви напоїли Мене, мандрівником Я був і Мене прийняли ви.» (Євангеліє від Матвія 25:34-35)

Дякуємо Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

Переглядів: 100 | Додав: admin | Теги: Ворог не припиняє знищувати домівки, що призводить до збільшення кількос | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar