Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Червень » 13



Ніжинський дитячий будинок-інтернат вперше відчинив свої двері для дітей та молоді з фізичними та розумовими вадами у 1952 році. Сьогодні це відома соціально-медична установа, де пацієнтам надають якісне медичне обслуговування та реабілітаційні послуги. Девіз персоналу — вихованці перш за все діти, а потім уже особи з інвалідністю. Для них працівники закладу влаштовують різні заходи, турбуються про їх психоемоціональний стан та намагаються приділяти достатньо уваги кожній дитині. Також для вихованців облаштовано комп’ютерний клас, швейну майстерню, інклюзивний майданчик для дітей на візочках, кінотеатр та інші навчально-розважальні засоби.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього відправили у Ніжинський інтернат дитяче харчування (сухі сніданки, пюре фруктове і овочеве, шоколадні зайці, смаколики, рис, макарони), а також памперси та засоби гігієни.

«Ні про що не журіться, але в усьому появляйте Богові ваші прохання молитвою і благанням з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого уявлення, берегтиме серця й думки ваші у Христі Ісусі» (Флп 4, 6-7).

Дякуємо за допомогу Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 134 | Додав: admin | Дата: 2023-06-13 | Коментарі (0)