Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Червень » 22



Серед усіх біженців матері з немовлятами та маленькі діти — одна з найбільш вразливих категорій. Окрім себе, мамам треба подбати ще й про беззахисних малят. Вони виїзжали під обстрілами, не встигнувши захопити найнеобхідніші речі. Тому в цьому випадку важливо забезпечити хоча б їх основні фізичні потреби — щоб вони відчували себе в безпеці і не думали, де знайти засоби гігієни та продукти. Гуманітарна допомога в цей час дуже потрібна, бо все менше і менше можливостей отримати її. Але ми покладаємо надії на Господа, який ніколи не полишить своїх дітей у скрутну хвилину.

Команда центру «ЛОГОС» волонтери храму Преображення Господнього відправили у Волинську область для матерів з немовлятами та дітей допомогу у вигляді дитячого харчування, памперсів, смаколиків, тощо. Допомогу розділять між біженками з Херсонської, Луганської, Донецької і Запорізької областей.

«І все, що тільки чините, робіть від душі, немов Господеві, а не людям! Знайте, що в нагороду від Господа приймете спадщину, бо служите ви Господеві Христові.» (До Колосян 3:23-24)

Дякуємо за допомогу Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, нашим партнерам та друзям.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: admin | Дата: 2023-06-22 | Коментарі (0)