Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Вересень » 05



Кожен день у багатьох селах та містах Сходу України, люди продовжують жити у надважких воєнних умовах. Несправедлива війна залишила свої болючі сліди на їхніх серцях, вкрала їх мирні та спокійні будні. Вони, наші брати і сестри, чи не щодня стикаються із величезними труднощами, включаючи втрату домівок, близьких та можливості для нормального життя. Ці люди потребують нашої підтримки і допомоги, щоб пройти через неймовірно важкий період. Об'єднані в одну сильну і добру сім'ю, ми зможемо принести добрі зміни в життя тих, хто зараз страждає і молиться про порятунок.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали для потребуючих людей Сходу та ЗСУ одяг, продукти харчування, консерви, мед, чай, сніданки швидкого приготування.

«Отож, як обранці Божі, святі й улюблені, зодягніться в милосердя, доброту, смиренність, лагідність, довготерпіння». (Колосянам 3:12)

Дякуємо Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 114 | Додав: admin | Дата: 2023-09-05 | Коментарі (0)