Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Вересень » 01



Українські воїни, які захищають нашу країну від агресора, чи не щодня отримують важкі поранення під час бойових дій. Ті захисники, які отримали поранення в бою з агресором, заслуговують на найкращу медичну допомогу, бо вони платять за перемогу найвищу ціну. Тому українські лікарі творять справжні дива, піднімаючи героїв на ноги з Божою допомогою. Вони присвячують весь свій професіоналізм, досвід та енергію, щоб забезпечити повне відновлення солдат. Їх єдина мета — повернути поранених чоловіків та жінок до активного життя і та до їх люблячих сімей.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали в Радомишлську лікарню (Житомирська область) матраци, ліжка, різноманітні дезінфікуючі засоби для рук та підлоги, продукти харчування, одежу, постільні набори, тощо.

«А плід Духа — любов, радість, мир, довготерпіння, доброта, милосердя, вірність, лагідність, самовладання. Проти таких немає закону». (Галатів 5:22-23)

Дякуємо Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Volodymyr Dyba, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: admin | Дата: 2023-09-01 | Коментарі (0)