Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Жовтень » 14



Війна приносить багато лиха, але неможливо дивитись на те, як вона травмує дитячі душі. Неможливо змиритись з тим, що малеча, яка ще вчора жила безтурботним життям, сьогодні бачить вибухи, пошматовані будинки, розбиті вікна і свої зруйновані дитсадки. З поля зору зникає тато, який йде воювати в пекло, з якого мало шансів повернутися. Мама плаче щодня і марніє на очах. Тисячі дітей позбулися затишних теплих домівок і вимушені спати на підлозі холодних спортзалів в чужих містах. Лише Господь може зцілити такі страшні рани у дитячих серцях, які навіть не розуміють, що відбувається і чому. А люди мають виконати місію служіння і забезпечити такі сімʼї усім необхідним.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили дітям і переселенцям в Ніжин продукти харчування, одяг, взуття, памперси, засоби гігієни, смаколики, тощо.

«Ви були колись темрявою, тепер же — світлом у Господі: поводьтеся ж як діти світла. Плід світла є в усьому, що добре, що справедливе та правдиве. Шукайте пильно того, що Господеві подобається. Не беріть участі в безплідних ділах темряви, а радше їх картайте» (Еф 5, 8-11).

Дякуємо пані Надії Федорів, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна

... Читати далі »

Переглядів: 134 | Додав: admin | Дата: 2023-10-14 | Коментарі (0)