Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Жовтень » 31



Шлях героя — це здійснити силою своєї віри те, що людина бажає всупереч тому, що є. В сучасному світі це слово має викликати у нашої молоді не асоціації з супергероями з фільмів, а, без будь-яких сумнівів, має асоціюватись з борцями за волю України. Героєм бути не просто. Потрібно щодня, щохвилини віддавати всі сили задля Великої Справи. Україна має справжніх героїв. Сотні тисяч найкращих синів та дочок України продовжують боронити наш край від Ворога та окупанта. В цих дітях — наша історична памʼять та надія на наше Вільне Майбутнє. Війна не скінчиться ні завтра, ні післязавтра, і це єдине, про що ми маємо думати зараз. Єдине, про що ми маємо памʼятати — наше майбутнє, яким би воно не було, залежить від нашої згуртованості та єдності у підтримці ЗСУ.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ продукти харчування, засоби гігієни, м'ясні консерви, тощо.

«Впаде біля тебе тисяча, і десять тисяч праворуч тебе, але до тебе не наблизиться. Тільки очима своїми будеш дивитися і помсту над безза­конниками бачити. Бо ти казав: «Господь — надія моя», і Всевишнього ти об­рав за оборонця собі.» (Псалом 90)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 116 | Додав: admin | Дата: 2023-10-31 | Коментарі (0)