Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Жовтень » 22



Біженцем можна стати з різних причин — через стихійні лиха, віросповідання або нетерпиму расову політику. Проте найчастіше людям доводиться шукати порятунок у втечі зі свого рідного дому, коли до нього приходить загарбник, який прагне знищити все на своєму шляху бомбами і ракетами. Те саме на протязі майже 10 років відбувається з Україною — багато її мешканців були змушені виїхати в інші країни, щоб врятувати своїх дітей від кровопролитної війни. Діти — це головне надбання нації, її коріння та генофонд, а позбавлення країни генофонду є одним з найсерйозніших злочинів. Ми віримо, що Господь відновить справедливість і Україна зможе знову відбудувати зруйновані регіони, щоб повернути туди дітлахів разом з їх сім'ями. А поки що маємо допомагати тим, хто мужньо лишився у рідній країні.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили дітям і біженцям в Запоріжжя одежу, взуття, рис, памперси, продукти харчування, засоби гігієни.

«Пустіте дітей, щоб до Мене приходили, і не забороняйте їм, бо таких Царство Боже. Поправді кажу вам: Хто Божого Царства не прийме, як дитя, той у нього не ввійде!» (Вiд Луки 18:16-17)

Дякуємо пані Надії Федорів, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner , Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 112 | Додав: admin | Дата: 2023-10-22 | Коментарі (0)