Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Квітень » 02



Однією з характерних ознак нашого часу є нестабільний психоемоційний фон людей, який на жаль погіршується в міру об'єктивних обставин. Війна приносить жахи і страх за життя, яке може обірватись будь-якої миті. Але попри всі драматичні обставини, Бог не залишає своїх дітей на поталу. Якщо замислитись бодай на мить: до чого б вже дійшов світ при відсутності цієї допомоги...

Божа присутність — загадка, котру ми покликані розгадати протягом свого життя і саме в своїй суті ця загадка, сповнена віри та любові, веде нас через темряву до світла. Господь залишається для нас прикладом для наслідування, ідеалом людяності та щирості. У часи випробувань та війни, саме милосердя, любов та підтримка можуть стати тим світлом, яке приведе нас до миру та злагоди. Будьмо для одне одного опорою, допомагаймо тим, хто потребує, і пам’ятаймо, що Бог не покидає нас, навіть коли ми йдемо через найтемніші долини. Лише разом, об’єднавши свої серця і душі у любові і співчутті, ми можемо подолати всі виклики та обставини, що постають перед нами.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для відвантаження для ЗСУ (32 самохідна арт.бригада) засоби гігієни: вологі серветки, туалетна папір, зубні пасти, щітки, гель для душу, мило, пральний порошок та продукти харчування: макарони, консерви овочеві, сік томатний, мед, сухе молоко, чай, кава, печиво, вафлі, шоколадні батончики.

«Любов до Бога грунтується на любові до ближнього. Коли зітреться в тобі злопамʼятність: тоді ти близький до любові. Коли серце твоє засяє святим, благодатним миром до всього людства: тоді ти при самих дверях любові.» (Святитель Ігнатій Брянчанінов)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: admin | Дата: 2024-04-02 | Коментарі (0)