Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Квітень » 29



У ці складні для нашої країни часи ми всі щоденно молимося за перемогу. Серця християн сповнені вдячності до Всевишнього за невтомну підтримку та захист. Боже, дякуємо Тобі за міць та силу, яку Ти вливаєш в кожного захисника нашої незалежності. Завдяки Твоїй допомозі ми досі стоїмо єдиним фронтом, запалюємо в серцях вогонь незламності та звитяги. Нехай єдність справжніх українців і мужність воїнів Збройних Сил України будуть нездоланним щитом проти ворога.

Також не втомлюємося дякувати нашим друзям та союзникам з усього світу за їх підтримку та довіру. Їхня допомога є безцінною в нашій боротьбі за мир і правду. Не дивлячись на всі випробування, ми продовжуємо запеклу боротьбу, озброєні вірою, надією та любов’ю до Батьківщини. Давайте продовжимо робити все для того, щоб з кожним днем наша перемога наближалася, адже ми народ, що не знає втоми в боротьбі за право жити вільно на своїй землі!

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили воїнам ЗСУ (СС0 8 полк) продукти харчування: мясні та овочеві консерви, печиво, вафлі, чай, кава, шоколадні батончики, антисептики, тощо.

«Будьмо постійними в нашому духовному подвигу. Не уподібнюватимемося струмкам, які один раз на рік вирують водними потоками, а потім пересихають.» (Паїсій Святогорець)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 92 | Додав: admin | Дата: 2024-04-29 | Коментарі (0)